Για 8η συνεχόμενη χρονιά η «Κόζιανη» συλλέγει υλικά αγαθά για το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης



«Ας ανθίσει ένα χαμόγελο στις γιορτές»

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη», προτίθεται για 8η συνεχόμενη χρονιά, να συλλέξει υλικά αγαθά (τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά), τα οποία θα τα διαθέσει στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης σιτίζει καθημερινά 150 συνδημότες μας και ότι οι ελλείψεις σε τρόφιμα εστιάζονται κυρίως στο νωπό κρέας (Κιμάς κοτόπουλο ή μπούτια κοτόπουλο, χοιρινή τηγανιά, χοιρινές μπριζόλες), για αυτό και θα το προτιμούσαμε.

Παρακαλούνται όποιοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν στη πρωτοβουλία αυτή, να φέρνουν ότι επιθυμούν από το υστέρημά τους στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Ι. Φαρμάκη 20 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις ώρες 18.00-21.00. Καταληκτική ημερομηνία Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Η παραμικρή βοήθεια από τον καθένα μας, ίσως θα είναι σημαντική για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη ορισμένων συμπολιτών μας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6948286427 & 6979699349 και στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου,.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.