Θρίλερ στην Κατερίνη με την εξαφάνιση 17χρονης και της μητέρας της



Ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησαν ήταν ο πατέρας της ανήλικης

Συναγερμό έχει σημάνει στις Αρχές η εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη με τη μητέρα της, από την περιοχή της Κατερίνης.

Το κορίτσι το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, για να μετακινηθεί χρησιμοποιεί περιπατητήρα χρώματος μπλε. Τόσο η Μαρία-Ιωάννα όσο και η μητέρα της, έχουν να δώσουν σημεία ζωής, από τις 8 Νοεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 12 Νοεμβρίου και αμέσως εκδόθηκε Αmber Αlert. Ενημερώνει ακόμα ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησαν ήταν ο πατέρας της ανήλικης.

Από εκείνη τη μέρα έχουν περάσει επτά ημέρες και κανείς δεν ξέρει πού πήγαν. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία τους.

Η Μαρία – Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρα.

Από το star.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.