Διαμαρτυρία αναγνώστη για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ΚοζάνηςΚυριακή ώρα 7.30 το απόγευμα, η δημοτική βιβλιοθήκη είναι κλειστή και σκοτεινή.

Λίγο καιρό πριν ψάχναμε Σαββατοκύριακο για εκδήλωση και δεν βρίσκαμε καθόλου εύκολα γιατί όλα ήταν κατειλημμένα. Tα Σαββατοκύριακα είναι βολικές ημέρες για εκδηλώσεις και οι χώροι της βιβλιοθήκης πρέπει να παραχωρούνται με κάποια αμοιβή σε όποιον το ζητήσει και αυτοι μας λενε οτι πλεον η βιβλιοθηκη τα Σαββατοκυριακα θα είναι κλειστη.

Δυστυχώς μάλλον είναι επιλογή του ΔΣ να απαξιωθεί ο χώρος, δυστυχώς μάλλον δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται.

3 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία αναγνώστη για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

  1. Μετά τα εκατοντάδες αδέσποτα που άφησαν ελεύθερα και κυκλοφορούν στην πόλη τώρα σειρά έχει η ισοπέδωση του πολιτισμού εκτός από τα καρναβάλια και τα μπρε μπρε μπρε που τους αντιπροσωπεύουν η ισοπέδωση ξεκίνησε.

  2. Ψηφιζω, ψηφιζεις, φηφιζει, ψηφιζουμε, ψηφίζετε, ψηφιζουν. Οταν ξεχνας την ωρα των αποφασεων, σε ξεχνανε την ωρα των αποφασεων. Δεν ακους τη λενε, δεν ακουν τι λες. Απλα και ξεκαθαρα.

    1. Εσείς που διαμαρτύρεστε για την βιβλιοθήκη για δείτε ποτέ είναι ανοιχτές οι βιβλιοθήκες σε άλλους νόμους της Ελλάδος. Θες/νικη Σάββατο έως 13.30,ΑθηναΚλειστή Σαββατοκύριακο. Όσο για τα μπρε.μπρε που τόσο πολύ το υποτιμάτε είναι ένα ένθυμο που έχει τις ρίζες του χρόνια πίσω και εδώ σε όποιον αρέσει σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να φύγει από την Κοζάνη και να πάει σε ποιο μορφωμένη πόλη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.