Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη με ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου



Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

4 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη με ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

  1. ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΜΚΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟΤΕ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΠ. ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

    ΑΝΟΙΧΤΗ ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΕΓΗ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ…

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΘΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΣΤΟΣΚΥΛΑ…

  2. Θα μας μιλήσει για το τελευταίο ταξίδι του
    «ο Αλ. Τσίπρας έσπευσε ως αντιπολίτευση να δώσει εκ νέου το παρόν στη λίμνη Κόμο σε μια λέσχη μυστικών διαβουλεύσεων των ισχυρών της “παγκοσμιοποίησης“, χειρότερη από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Πάπα και επέλεξε να πάρει μέρος στο Φεστιβάλ των “ξεπλυμένων” Κεντροαριστερών, υπαλλήλων των Βρυξελλών, της Ιταλίας».
    ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: Triklopodia 30 Σεπ 2019 …

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ
    υποθήκευσε την ελληνική δημόσια περιουσία έως το 2115 δηλαδή για 100 χρόνια και «παραχώρησε»– ξεπούλησε δηλαδή– στους Δανειστές ελληνική δημόσια περιουσία αρχίζοντας από το Σιδηροδρομικό Δίκτυο έως τα Αεροδρόμια.
    Ταυτόχρονα – σύμφωνα με μαρτυρία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ– κόστισε αλλά 86 δις η διαπραγμάτευσή του, δηλαδή του μεγάλου επαναστάτη από τις USA Γιανη – με ένα ν – Βαρουφάκη συν τα δεκάδες – ή και εκατοντάδες – δις για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών.
    ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε κάθε έννοια ύφους και ήθους και όχι μόνο αριστερού αλλά κάθε είδους και τύπου. Προωθωντας άτομα που αποτελούσαν την προσωποποίηση της ψυχικής και ηθικής παρακμής και εξαθλίωσης. Ηλίας Παπαναστασίου 20-6-2019 ΡΕΣΑΛΤΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.