Στοίχημα: Σαν να ψάχνει όαση στη Σαχάρα

Μια η Αταλάντα σας «έκαψε» με το 0-3 που έγινε 3-3 στη Λάτσιο. Μετά ο διαιτητής που «έσφαξε» τη Σάλκε στο 0-0 με την Ντόρτμουντ. Τώρα στο τέλος χάσατε επιστροφές όταν έκανε το 3-2 η ΑΕΚ. Πολλά μαζεύτηκαν, αλλά την επόμενη εβδομάδα θέλω να αρχίσω τη στήλη με πανηγυρισμό, όχι με δικαιολογία. Κανονίστε!

Σούπερ Λιγκ

Prosv: Και πώς να μην αρχίσεις με πανηγυρισμό, όταν όλοι θα πανηγυρίζουμε τα πολλά γκολ στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ που παίζει επιθετικά, με τον ΠΑΟΚ που ο Φερέιρα τον έχει μετατρέψει σε ομάδα του γκολ. Ιδια μέρα και το διπλό του Παναιτωλικού (που είναι στη στροφή), στον Βόλο (που τον έχει πάρει η κατηφόρα).

Germanos: Το δέκα το καλό το φτάσαμε ως betmarket United! Δέκατη στήλη κύριοι για φέτος και πιστεύω πάμε αρκετά καλά, τι λες journalist? Χορτάσαμε και μπάλα 3 εβδομάδες τώρα, 3 γεμάτες εβδομάδες και νομίζω για πρώτη φορά θα πω ας έρθει λίγη ξεκούραση, την χρειάζομαι ως Γκλάντμπαχ!

Ivic: Μ’ άρεσε αρκετά ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα και τουλάχιστον στα ντέρμπι βγάζει ψυχή και εμφανίζει θετικότατα στοιχεία. Σε ένα ακόμη ντέρμπι όμως προσφέρεται ως αουτσάιντερ. Στο 3.50 και κόντρα σε μία ΑΕΚ που δεν είναι στα καλύτερά της ρισκάρω εύκολα.

Πρέμιερ Λιγκ

Prosv: Εμένα η Γιουνάιτεντ δεν μου αρέσει. Και δεν νομίζω πως ανήκω στη μειοψηφία. Δύσκολη η κατάσταση σε αυτή την πλευρά του Μάντσεστερ και η Μπράιτον με την ωραία της μπαλίτσα μπορεί να κάνει ζημιά.

Ivic: Εμένα από την άλλη δεν μ’ αρέσει η Σίτι. Την είδα στα τελευταία της παιχνίδια, μου φαίνεται πως έχει… αδειάσει. Οκ, ντέρμπι είναι αλλά δίνω προβάδισμα στην Λίβερπουλ. Αλλωστε το… ζόρι το έχει η Σίτι, που θέλει νίκη για να μειώσει τη διαφορά. Στο 2.65-2.70 παίζει ο άσος σε κάποιες στοιχηματικές.

Germanos: Η Κρίσταλ Πάλας έχει την ποιότητα να βρει δίχτυα απέναντι στην Τσέλσι, ενδεχόμενο που πληρώνει 1,95. Σωστό φαβορί η Λέστερ απέναντι στην Άρσεναλ, μια Άρσεναλ που έχει να λύσει πολλά προβλήματα, κυρίως εσωτερικά. Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα τεράστιο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σίτυ. Η Σίτυ έπαιξε με βασικούς την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Λίβερπουλ φρέσκαρε αρκετά την ομάδα της. Ο άσος σε συνδυασμό με το over2,5 είναι κάτι που μου «κλείνει» το μάτι. Το συγκεκριμένο πληρώνει 3,60.

Μπουντεσλίγκα

Ivic: Διάβασα στο twitter του Γερμανού μας, ότι η ομάδα του είναι πολύ κουρασμένη. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν έχει άλλη βενζίνη ο… κινητήρας. Η Βρέμη το παλεύει εσχάτως, είναι πιο ξεκούραστη και το διπλό είναι σε πτώση. Χθες 4.75, σήμερα 4.33 και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι την Κυριακή.

Germanos: Άθλιο το πρόγραμμα στην Bundesliga, πάντα μιλώντας στοιχηματικά. Σίγουρα ξεχωρίζει το μεγάλο ματς της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ, σούπερ για τηλεθέαση. Κατά τα άλλα δεν βρήκα σχεδόν πουθενά αξία, παρά μόνο σε ένα ματς, στο Γκλάντμπαχ – Βέρντερ. Η Γκλάντμπαχ χρειάζεται τη διακοπή όπως έναν άνθρωπος την όαση διασχίζοντας τη Σαχάρα. Έχει μείνει από καύσιμα η ομάδα του Ρόζε, φάνηκε αυτό στο ματς με τη Ρόμα, παρότι κέρδισε στο τέλος. Η Βέρντερ είναι «τρελή» και ζημιάρα και το 4,33 δεν είναι άσχημο.

Prosv: Όταν δυο ομάδες έχουν έναν βαθμό διαφορά στη βαθμολογία, η μια ομάδα έχει φάει οκτώ γκολ την προηγούμενη αγωνιστική και η άλλη έρχεται από νίκη σε τοπικό ντέρμπι, ποια ποντάρουμε; Εγώ λέω τη δεύτερη, που είναι και αουτσάιντερ. Πάμε Ουνιόν!

Σέριε Α

Germanos: Ξεχωρίζει το Γιουβέντους – Μίλαν σίγουρα την Κυριακή το βράδυ, από εκεί και πέρα θα κόντραρα την Ρόμα στο 4,00 με την Πάρμα. Οι Ρωμαίοι δείχνουν να βγάζουν κούραση και όταν ο Ζανιόλο δεν βάζει γκολ, τότε δυσκολεύεται αφάνταστα. Από κοντά και το εκατέρωθεν σκοράρισμα στο πρώτο μέρος της Σαμπτόρια με την Αταλάντα, στο 4.00, προς μεγάλη μου έκπληξη.

Prosv: Για τον Μότα νομίζω πως ήμουν από τους πρώτους που έγραψα. Τον άφησα στην ησυχία του την περασμένη εβδομάδα, γιατί έδινε τρίτο ματς σε μια εβδομάδα, έχοντας πρώτα παίξει με παίκτη λιγότερο στο Τορίνο με τη Γιούβε. Τώρα ανασυντάχθηκε η Τζένοα και πηγαίνει σε μια Νάπολι που έχουν γίνει τρομερά πράγματα. Ντου κόσμου στην προπόνηση, παίκτες που αγνοούν εντολές της διοίκησης και η τελευταία απειλεί να τους πάει στα δικαστήρια και άλλα τέτοια ωραία.

Ivic: Δεν μου πολύ αρέσει το πρόγραμμα, αλλά με τσιγκλάει αρκετά η Σαμπντόρια (4.00) του Ρανιέρι. Τη Δευτέρα έκανε την πρώτη της νίκη με τον Ιταλό στον πάγκο της, έχει ψυχολογία και στην έδρα της μπορεί να εκπλήξει την Αταλάντα. Μία Αταλάντα που είναι κουρασμένη παίζοντας σερί παιχνίδια, ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε εντός από την Κάλιαρι. Τώρα που είπα Κάλιαρι, ας μου πει κάποιος γιατί δίνεται αουτσάιντερ (2.90) στην έδρα της κόντρα στην Φιορεντίνα της μιας νίκης στα πέντε τελευταία και με τιμωρημένο τον Ριμπερί; Αυτό, θα παιχτεί σίγουρα.

Πριμέρα Ντιβισιόν

Ivic: Η Βαλένθια κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Λιλ με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, δείχνει πως βρήκε την χαμένη της αυτοπεποίθηση και σκοράρει πιο εύκολα τελευταία. Από… γεμάτα παιχνίδια έρχεται η Γρανάδα που είναι επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Μεγάλο το over στο 2.20.

Prosv: Από την αρχή της σεζόν αυτή η Αλαβές δεν μου κάθεται καλά. Την έχω στο νου μου ως ομάδα που θα παλέψει μέχρι τέλους για παραμονή και ίσως δεν τα καταφέρει κιόλας. Αντίθετα η Βαγιαδολίδ όσο την είδα, μου έδειξε καλύτερα πράγματα.

Germanos: Στους Ισπανούς δεν βρήκα κάτι τρομερό. Καλό φαβορί είναι η Χετάφε απέναντι στην Οσασούνα, άσος που λογικά θα φτάσει στο 1,70 πριν τη σέντρα. Από εκεί και πέρα δεν θα πρωτοτυπήσω και θα πω πως θα βγει κόκκινη κάρτα στο Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη, γνωστό και ως το Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι. Προσοχή στην Εσπανιόλ, που βγάζει τρομερή φόρμα τελευταία και η Ατλέτικο φαίνεται να έχει μερικά προβληματάκια. Στο 8,50 το διπλό.

Λιγκ 1

Prosv: Στο 2.20 ξανά το over της ομάδας μας, της Αμιάν. Πήρε ένα ρεπό από τα ματς με πολλές φάσεις, αλλά στη Ρεν κάλλιστα μπορεί να επιβεβαιώσει ματς με ρυθμό. Πάει για πολλά γκολ και το Μονακό-Ντιζόν, αλλά εκεί μας πήρανε χαμπάρι.

Ivic: Διαβάζω για απουσίες στη Ρεμς, που δεν σκοράρει στα 2 τελευταία παιχνίδια της. Η Ανζέ φιγουράρει στην 2η θέση και παρότι εκτός έδρας δεν είναι η επιτομή της σταθερότητας, νομίζω πως το 3.75 στο διπλό της μπαίνει σοβαρά στην κουβέντα.

Μονά

10/11  14:30 Γκλάντμπαχ – Βέρντερ  2  (4.50 – Novibet) επί 2.3 μονάδες

10/11  16:00 Ρεν-Αμιάν Over  (2.24 – Betshop) επί 4.6 μονάδες

Αρχική Κάβα: 0 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: -1.4 μονάδες

Επιστροφές περασμένης στήλης:0 μονάδες

Σημερινό υπόλοιπο: -1.4 μονάδες

ROI Στήλης: 97.99%

Ανοιχτό ποντάρισμα: 6.9 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.