Σύσκεψη στην Πτολεμαΐδα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην ΕνέργειαΟι εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ για κλείσιμο όλων των λιγνιτικών μονάδων μέχρι το 2028, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενός σχεδίου «διάσωσης» για την ΔΕΗ Α.Ε που στόχο έχει από την μια την ενίσχυση της κερδοφορίας των μονοπωλίων που θέλουν να επενδύσουν στην ενέργεια και παράλληλα να φορτώσει νέες ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και να συρρικνώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό και τα δικαιώματα του στην εργασία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, καθιστούν τα επόμενα χρόνια πραγματική κόλαση για το λαό και τους εργαζόμενος για την περιοχή. Τα 10 σημεία του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος βάζουν στον στόχαστρο αποκλειστικά τα δικαιώματα των εργαζομένων στην ΔΕΗ Α.Ε, αξιοποιώντας και νέους εκβιασμούς για νέες ανατιμήσεις στα τιμολόγια.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, νέο και νέα, συνταξιούχο, άνεργο αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, γονέα, τα σωματεία των εργαζομένων και τους συλλόγους να πάρουν μέρος στην σύσκεψη που οργανώνει το σωματείο μας για την ανάπτυξη αγώνων ενάντια σε αυτήν την πολιτική, για την διαμόρφωση των αιτημάτων μας, την Δευτέρα 11 Νοέμβρη στις 7:00μμ στα γραφεία του σωματείου μας Βας Σοφίας 34, 1ος Όροφος.

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ για κλείσιμο όλων των λιγνιτικών μονάδων μέχρι το 2028, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενός σχεδίου «διάσωσης» για την ΔΕΗ Α.Ε που στόχο έχει από την μια την ενίσχυση της κερδοφορίας των μονοπωλίων που θέλουν να επενδύσουν στην ενέργεια και παράλληλα να φορτώσει νέες ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και να συρρικνώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό και τα δικαιώματα του στην εργασία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, καθιστούν τα επόμενα χρόνια πραγματική κόλαση για το λαό και τους εργαζόμενος για την περιοχή. Τα 10 σημεία του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος βάζουν στον στόχαστρο αποκλειστικά τα δικαιώματα των εργαζομένων στην ΔΕΗ Α.Ε, αξιοποιώντας και νέους εκβιασμούς για νέες ανατιμήσεις στα τιμολόγια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.