Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας – Ο οριστικός Πίνακας κατάταξης προτάσεων



Κατά την 12η Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας του CLLD/LEADER του ΠΑΑ και του ΕΠΑλΘ 2014-2020 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6-11-2019 στα Γραφεία της ΑΝΚΟ μεταξύ των θεμάτων ήταν:

1. Η συγκρότηση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) σε Σώμα, κατόπιν της λήψης των σχετικών αποφάσεων από το Περιφερειακό και τα Δημοτικά Συμβούλια.

Η νέα σύνθεση της ΕΔΠ είναι η ακόλουθη:

2. Η οριστικοποίηση του Πίνακα κατάταξης των αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα έργα Δημόσιου χαρακτήρα μετά την έγκριση της υπερδέσμευσης.

Η ΕΔΠ μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησης και προσφυγών και της έγκρισης της υπερδέσμευσης ύψους 1.538.500,00€, ανακοινώνει τον οριστικό Πίνακα κατάταξης προτάσεων (κλικ εδώ).

Ειδικότερα η συνολική δημόσια δαπάνη μετά την έγκριση της υπερδέσμευσης ανέρχεται πλέον στα 3.028.477,94€ και έχουν τη δυνατότητα ένταξης 40 αιτήσεις στήριξης (14 αιτήσεις στήριξης από την δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης και 26 από το ποσό της
Υπερδέσμευσης).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδοθούν οι αποφάσεις ένταξης από την ΕΥΔ (ΕΠ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στη συνέχεια θα υπογραφούν οι συμβάσεις με τους δικαιούχους για την υλοποίηση των έργων τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD LEADER/ΕΠΑλΘ
Τσιούμαρης Γρηγόριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.