Η πρώτη χειμερινή μουσική του εκδήλωση του Φιλοπρόοδου Κοζάνης με τον Δημήτρη Υφαντή και με τίτλο: «Απ’ την Ήπειρο κι εντέχνως»



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος περνάει απ’ το μαγικό «έξω» στο ατμοσφαιρικό «μέσα» και σας προσκαλεί στην πρώτη χειμερινή μουσική του εκδήλωση – παράσταση με τίτλο: «Απ’ την Ήπειρο κι εντέχνως».

Καλεσμένος της βραδιάς ο Δημήτρης Υφαντής, σύγχρονος, αυθεντικός, Ηπειρώτης ερμηνευτής, γνώριμος από το μουσικό σχήμα «Τρίφωνο».

Αποκωδικοποιώντας τον τίτλο της εκδήλωσης αναφερόμαστε στο περιεχόμενό της όπου δυο μουσικά όργανα, φαινομενικά αντίθετα, το πιάνο και το λαούτο, έρχονται και ανταμώνουν πάνω στα τραγούδια του Θεοδωράκη, Χατζηδάκη και άλλων μεγάλων δημιουργών.

Ο κόσμος της κλασσικής και της παραδοσιακής μουσικής, εναλλάσσονται με αισθητική και σεβασμό στους μεγάλους δημιουργούς και στην παράδοση. Αγαπημένα λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά τραγούδια ξετυλίγονται πάνω στις χορδές αυτών των αντίθετων φίλων -πιάνο λαούτο- τα οποία θα ερμηνεύσει με τον ιδιαίτερο τρόπο του ο Δημήτρης Υφαντής. Στο πιάνο ο Σωκράτης Καραβίδας.

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στις 9:00 το βράδυ στο στέκι του Συλλόγου.

Γενική είσοδος 10 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί:
«ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ» ΚΟΡΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΚΡΕΠΕΡΙ «ΟΛΑ ΚΡΕΠΑ»
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
«ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ» ΤΣΙΚΡΙΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.