Η ΝΟΔΕ Κοζάνης για τη διαγραφή του Γιάννη Σαντετσίδη από μέλος της Ν.Δ.



Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, δεδομένης της δημοσιότητας που έχουν λάβει οι σημερινές δηλώσεις πρώην υποψηφίου για την προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κατά τις τελευταίες εκλογές, σε συνδυασμό με την άμεση αντίδραση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την επακόλουθη Απόφαση (63/2019) του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος κ. Γιώργου Στεργίου, γνωστοποιεί τη διαγραφή του Ιωάννη Χ. Σαντετσίδη από μέλος της Ν.Δ., καθώς επίσης την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν εξ αυτής.

Με την ευκαιρία και παρά την ανοχή που είχε επιδειχθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές. Εξάλλου, είναι προφανές ότι οι διατυπωμένες απόψεις, σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν και δεν απηχούν τις επίσημες και κατ’ επανάληψη διακηρυγμένες θέσεις της Ν.Δ., η οποία είτε ως αντιπολίτευση χθες, είτε ως Κυβέρνηση σήμερα, με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνεια και ορθολογικό σχεδιασμό, επιχειρεί την πλέον ρεαλιστική πολιτική για την αντιμετώπιση και συνολική διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος που ταλανίζει τη Χώρα μας.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

3 σχόλια στο άρθρο “Η ΝΟΔΕ Κοζάνης για τη διαγραφή του Γιάννη Σαντετσίδη από μέλος της Ν.Δ.

  1. Κατανοώ την ιερή αγανάκτηση του κ. Γιάννη Σαντετσίδη. Βεβαίως δεν συμφωνώ με την πρότασή του.
    Οι θέσεις της Ν.Δ…… με αίσθημα ευθύνης, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος. Πλάκα κάνετε.
    1. Είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι Τούρκοι έστειλαν πλοιάριο έμφορτο παράνομων μεταναστών (29/10/2019) στον θαλάσσιο δίαυλο ανάμεσα στην Αστυπάλαια και στην Κω; Το οποίο εξέπεμψε σήμα SOS Σκάφος της Frontex έπλευσε στην περιοχή και μετέφερε τους 57 παράνομους μετανάστες! Όλοι τους άνδρες ηλικίας 25-40 ετών!
    2.«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη για το μεταναστευτικό: Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα iefimerida. 6-11-19
    3. «Το τελευταίο τετράμηνο είχαμε περίπου 40.000 αφίξεις προσφύγων και μεταναστών», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα».

    Η αυτογελοιοποίηση κύριοι της Ν.Δούλας θέλει ταλέντο. Το διαθέτετε πλούσιο ! Ξεπερνάτε και του ΣΥΡΙΖΑ

  2. ΝΟΔΕ Κοζάνης: η Κυβέρνηση σήμερα, επιχειρεί την πλέον ρεαλιστική πολιτική.
    συμπληρώνω : με αρχηγό φανατικό οπαδό της παγκοσμιοποίησης (πρόσφατες δηλώσεις σε παρέλαση)
    Ιδού η ρεαλιστική πολιτική:
    Η Γαλλία θα κατεδαφίσει κάποιους από τους αυτοσχέδιους καταυλισμούς μεταναστών, θα επιβάλει ποσοστώσεις για τους μετανάστες που πηγαίνουν στη χώρα για να εργαστούν, ενώ θα στερήσει από τους νεοαφιχθέντες αιτούντες άσυλο πρόσβαση σε μη επείγουσα ιατρική περίθαλψη, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να δείξει στους ψηφοφόρους ότι ακούει τις ανησυχίες τους αναφορικά με τη μετανάστευση.iefimerida.gr 6-11-19
    Να, τι μπορεί να γίνουμε πολύ εύκολα:
    σουηδικός ιστότοπος VOICE OF EUROPE, : η χώρα οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο, λόγω της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης από ξένες χώρες.
    Οι σεξουαλικές επιθέσεις, η βία των συμμοριών, οι εκρήξεις, το οργανωμένο έγκλημα και η ανεργία βρίσκονται σε επίπεδα που δεν έχουμε ξαναδεί στη Σουηδία. righter.gr 7-11-19

  3. Προσφυγες ηταν και οι παππουδες σου.Γιατι λοιπον αντιδρας βιαια απεναντι σε κατι τοσο τραγικο?υπαρχει διαφορα αναμεσα σε εκεινους και σε αυτους?ναιλι εμας και βαι εμας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.