Έργα για την αντιπλημμυρική προστασία και άλλες παρεμβάσεις στην Πεντάβρυσο Εορδαίας



Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην Πεντάβρυσο του Δήμου Εορδαίας, θα δώσει η ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 για το έργο, «Επείγουσες εργασίες στον παράπλευρο δημοτικό δρόμο του 383 υδατορέματος στο αγρόκτημα Τ.Κ. Πενταβρύσου Δήμου Εορδαίας», προϋπολογισμού : 172.000,00 € (με Φ.Π.Α.) και αφορά την κατασκευή πλακοσκεπούς αγωγού για αντιπλημμυρική προστασία και διοχέτευση της πρόσθετης παροχής υδάτων, που καταλήγουν στη θέση αυτή.

Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη για το έργο, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για το επόμενο χρονικό διάστημα, να υλοποιηθούν παράλληλα έργα και παρεμβάσεις που θα λύσουν προβλήματα που έχουν να κάνουν, με την υγιεινή των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.