Το μουσικό σχολείο Σιάτιστας για τη φιλανθρωπική εκδήλωση που συμμετείχε στα ΣέρβιαΦιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων το απόγευμα της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων για να μαζευτούν χρήματα για το Γιάννη, ένα εικοσάχρονο συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Προσκεκλημένοι των συλλόγων «Σέρβια εν Δράσει», «Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων» και της Εθελοντικής Ομάδας Κοζάνης ήταν το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και η Καλλιόπη Βέτα.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συμμετείχε με το σχήμα Βαλκανικής και Παραδοσιακής Μουσικής υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Μέτσιου Παύλου και παρουσίασε ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα ελληνικών και ξένων τραγουδιών, παραδοσιακών και σύγχρονων, τα οποία ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερβίων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην εγχείριση που θα πραγματοποιηθεί και γρήγορη ανάρρωση στο Γιάννη και θέλουμε να του πούμε ότι θα τον περιμένουμε υγιή στις επόμενες εκδηλώσεις του σχολείου μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.