10 χρόνια δυναμικής παρουσίας της εταιρίας Alfa στην κορυφαία αυτή παγκόσμια διοργάνωση Τροφίμων και Ποτών Anuga



100% θετικός είναι ο απολογισμός από τη φετινή συμμετοχή της alfa, στην Anuga, με την οποία μάλιστα η εταιρεία γιόρτασε 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην κορυφαία αυτή παγκόσμια διοργάνωση Τροφίμων και Ποτών. Επισκέπτες – επαγγελματίες της εστίασης και πελάτες από όλο τον κόσμο – εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το ιδιαίτερα φιλόξενο περίπτερο της alfa, στο οποίο αναβίωνε η παραδοσιακή πλατεία ενός ελληνικού χωριού, με την εντυπωσιακή παρουσία μιας αληθινής ελιάς! Να σημειώσουμε ότι το πανέμορφο δέντρο θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα μεταφυτευτεί στο φυσικό του περιβάλλον.

Στο περίπτερο της alfa, που ενσωμάτωνε στη λιτή, κομψή αισθητική του τόσο την αυθεντική ελληνικότητα, όσο και τις έννοιες της υπεροχής στην ποιότητα και στη γεύση, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ήδη υπάρχοντα και τα νέα προϊόντα, αλλά και τις καινοτομίες της εταιρείας, που σημειώνει διαρκώς ανοδική πορεία στον τομέα των εξαγωγών. Ήδη, οι εξαιρετικές παραδοσιακές πίτες και τα άλλα προϊόντα ζύμης της alfa στον τομέα του retail & food service, κυκλοφορούν σε 35 χώρες, κερδίζοντας διαρκώς την προτίμηση ιδιαίτερα απαιτητικών κοινών.

Σύμφωνα με το επιτόπιο «ρεπορτάζ» των ανθρώπων της alfa, το επίπεδο του κοινού που επισκέφθηκε τη φετινή έκθεση ήταν ιδιαίτερα υψηλό, γεγονός που συνέβαλε στο να πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας πολύ σημαντικές επαφές, χτίζοντας έτσι όλο και πιο γερά θεμέλια, όπως και προοπτικές, για την ενίσχυση των εξαγωγών της σε όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μίμης Badawy, International Business Director της alfa, «Για μια φορά ακόμη συμμετείχαμε σε μια κορυφαία διοργάνωση, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα – γεγονός που μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια για την επιτυχία της συμμετοχής μας, αλλά και ευθύνη για τα επόμενα βήματα της alfa εντός και εκτός Ελλάδας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.