Στοίχημα: Με θηρία και εμπνεύσεις!

Καλημέρα φίλοι! Εν αντιθέσει με την Παρασκευή, το Σ/Κ δεν μας προσέφερε πολλά, ήμασταν όμως πάρα μα πάρα πολύ κοντά. Το να γίνει όμως από το να μην γίνει, είναι μια μεγάλη απόσταση. Ισοπαλία η Σάλκε, που μπορούσε εύκολα να νικήσει (δύο δοκάρια), η Πίρμασενς δεν κράτησε το προβάδισμα, αφού ισοφαρίστηκε στο 88’, ενώ η Κέμνιτσερ πέρασε αέρας. Οι μικρές λεπτομέρειες λοιπόν. Επιστροφές είχαμε από την Αντμίρα, με το 2-2 να αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Πάμε τώρα στα πολύ φρέσκα. Κύπελλο σε Γερμανία και Αυστρία. Μεγάλα ματς αλλά και ματς που κρύβουν εκπλήξεις. Δυστυχώς θα σας απογοητεύσω σε αυτήν τη φάση, δεν θα έχουμε μπετ από Αυστρία, αφού ο Book μάλλον έμαθε από τα μεγάλα του λάθη την προηγούμενη φάση.

Ας δούμε τι κράτησα για το διήμερο Κυπέλλων.

DFB Pokal Γερμανίας

Σκέψεις που γρήγορα σβήστηκαν λόγω χαμηλών αποδόσεων (σε σύγκριση πάντα με το estimation μου), το γκολ/γκολ της Ντούισμπουργκ με τη Χόφενχαϊμ, το γκολ/γκολ της Λεβερκούζεν με την Πάντερμπορν και ο άσος της Βόλφσμπουργκ με τη Λειψία (το ήθελα στο 3,60). Καθαρά no bet για μένα τα ματς του Αμβούργου, της Ντάρμστατ, της Λάουτερν, της Φερλ, της Ντόρτμουντ, της Ντίσελντορφ, της Φρανκφούρτης και της Χέρτα.

Να σημειώσω το highlight αυτής της αγωνιστικής στο Κύπελλο, η Ντινάμο Δρέσδης θα ταξιδέψει στο Βερολίνο με την συμπαράσταση 33,000 (!) οπαδών της!

FC Saarbrücken – 1. FC Köln : Και έρχεται η στιγμή που η Κολωνία σκέφτεται τι είναι κρισιμότερο, να παίξουμε με τους βασικούς σε έναν θεωρητικά βατό αντίπαλο ή να προφυλάξουμε παίκτες για το μεγάλο ντέρμπι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει στο νου του ο κόουτς Μπάιερλορτσερ, όμως το ματς με τη Φορτούνα είναι τεράστιο από όλες τις απόψεις. Η Σάαρμπρικεν είναι μια εξαιρετική ομάδα, που μόνο εύκολα δεν θα υποκύψει. «Μυρίζει» έκπληξη. Στο 7,00 ο άσος draw no bet.

SC Freiburg – 1. FC Union Berlin : Κάτι μου λέει ότι η Φράιμπουργκ θα χάσει. Δεν ξέρω τι, θα το βαφτίσω ένστικτο. Η Ουνιόν θα το χτυπήσει το ματς, ξέρει πως από όλες τις ομάδες της Α κατηγορίας, η Φράιμπουργκ είναι η μόνο στα μέτρα της. Με παιχνίδι αναμονής και με αντεπιθέσεις, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Έτσι και αλλιώς η Φράιμπουργκ ποτέ δεν ήταν ομάδα Κυπέλλου. Στο 3,80 το διπλό.

VfL Bochum – Bayern München : Πολλά γυρνάνε στο νου μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Για όσους με διαβάζουν χρόνια ξέρουν ότι Μπόχουμ και Μπάγερν έχουν απίστευτες σχέσεις. Αδερφοποιημένα σωματεία. Αξέχαστο τότε που η Μπόχουμ έπαιζε στο Αλλιάνζ Αρίνα με την Μόναχο 1860 και «σκύλιασε» γιατί είχε μέχρι και οπαδούς της Μπάγερν μαζί της. Τώρα βέβαια έχουμε ένα επίσημο παιχνίδι. Κρατάω το γκολ/γκολ στο 1,90, κρατάω και το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00, από την στιγμή που η Μπάγερν παίζει χωρίς… άμυνα. Τέλος, κρατάω και την έμπνευση του άσο ημίχρονο/διπλό τελικό στο 19,00.

Arminia Bielefeld – Schalke 04 : Έτσι όπως παίζει η Αρμίνια και με το αμυντικό πλάνο που σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη Σάλκε, το under2,5 στο 2,20 μοιάζει ιδανικό. Απορώ και γιατί είναι outsider,αφού η συμπεριφορά των ομάδων είναι τέτοια, που θα έπρεπε να είναι φαβορί.

Werder Bremen – 1. FC Heidenheim : Θεωρώ πως η Βρέμη θα τα βρει σκούρα απέναντι στη Χάιντενχαϊμ. Έχω μιλήσει κολακευτικά για το συγκρότημα του Σμιντ τα τελευταία χρόνια, συνεχίζω να το κάνω και φέτος. Από τις πιο σταθερές ομάδες της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια. Και εδώ μυρίζομαι έκπληξη. Στο 7,00 το διπλό draw no bet.

ÖFB Pokal Αυστρίας

Δυστυχώς οι Book είναι πολύ διαβασμένοι σε αυτήν τη φάση του Κυπέλλου. Για παράδειγμα είχα κυκλώσει το διπλό της Ριντ απέναντι στην Πόλτεν. Μόλις 2,90 για ομάδα Β κατηγορίας, δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ. Όπως επίσης η Αγία Άννα με την Άμστετεν, στο 3,40 ο άσος. Σίγουρα παίζεται, όμως περίμενα λιγάκι παραπάνω, καθώς μιλάμε για μια ερασιτεχνική ομάδα. Ακόμα και το γκολ/γκολ της Γκλάισντορφ με τη Βάττενς είναι στο 1,70, πολύ μικρό για τις συνθήκες του παιχνιδιού. Ένα μεγαλοπρεπέστατο πάσο λοιπόν στο Αυστριακό Κύπελλο.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
29/10 – 21:00 – Μπόχουμ – Μπάγερν : 1ημίχρονο/2τελικό(19,00) επί 3 μονάδες

Μονά/Δυάδα:
29/10 – 19:30 – Σάαρμπρουκεν – Κολωνία : 1DNB (7,00) επί 7 μονάδες
30/10 – 19:30 – Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ : 2DNB (7,00) επί 7 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (49,00) επί 2 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.510 μονάδες

Επιστροφές από 26/10: 9 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 29/10: 19 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.