Πρόταση του Κώστα Κύργια για όσα τοπικά διαμερίσματα δεν έχουν τηλεθέρμανση να απαλλαχθούν από τον επαίσχυντο φόρο του 80% επί της αξίας του νερού



Με λύπη μας για πολλοστή φορά διαπιστώσαμε ότι οι θέσεις, απόψεις, προτάσεις και δράσεις των Αδέσμευτων Πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης της Δευτέρας 21/10/19 δεν προβλήθηκαν αλλά προβάλονται οι “κοκορομαχιες” μεταξύ συμβούλων και επικεφαλής της συμπολίτευσης.

Η ερώτηση και πρόταση μας προ ημερήσιας διάταξης ήταν η εξής, για όσα τοπικά διαμερίσματα δεν απολαμβάνουν το προνόμιο της Τηλεθέρμανσης ως αντισταθμιστικό όφελος να απαλλαχθούν από τον επαίσχυντο φόρο του 80% επί της αξίας του νερού ως μία πράξη καλής θέλησης και ισονομίας των πολιτών από την δημοτική αρχή, παρόλα αυτά η απάντηση του κ. Δημάρχου ήταν ότι θα εξετάσει το θέμα από τον νέο χρόνο χωρίς να δώσει χρονοδιάγραμμα, παραπέμποντας το στην ουσία στις καλένδες.

Επίσης η άλλη πρόταση μας με αφορμή την επίσκεψη μας στην Τ.Κ. Καπνοχωριου και καταγράφοντας τις ελλείψεις στο κοινοτικό κατάστημα όπου στεγάζεται και το αγροτικό ιατρείο είναι να γίνουν εργασίες έτσι ώστε να είναι ανθρώπινο και λειτουργικό περιβάλλον και να είναι και κατάλληλα εξοπλισμένο.

Σύμφωνα με την δέσμευση μας επισκεπτόμαστε τα δημοτικά διαμερίσματα και καταγράφουμε τα προβλήματα ώστε να τα καταθέτουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να δίνονται λύσεις.

Το Συντονιστικό Όργανο των Αδέσμευτων Πολιτών Δήμου Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Πρόταση του Κώστα Κύργια για όσα τοπικά διαμερίσματα δεν έχουν τηλεθέρμανση να απαλλαχθούν από τον επαίσχυντο φόρο του 80% επί της αξίας του νερού

  1. Πολύ καλή πρόταση αλά δεν προβλέπεται το 80% είναι ένα χαράτσι για να έχουν βαρβάτους μισθούς η υπάλληλοι της δευακ που αν κοπεί θα κοπούν και η ψήφοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.