Οι Κοζανίτικες επιχειρήσεις και οι πολίτες της Κοζάνης έγιναν οι ήρωες του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – Πάνω από 13.000 ευρώ το ποσό που συγκεντρώθηκε



Οι Κοζανίτικες επιχειρήσεις και οι πολίτες της Κοζάνης που έγιναν οι ήρωες του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη κατάφεραν και συγκέντρωσαν μέσω των κουμπαράδων σε λιγότερο από 14 ημέρες το μεγάλο ποσό των 13.128,28 ευρώ.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στον μικρό ήρωα που ένωσε όλη την Ελλάδα τα μέγιστα αποτελέσματα!

Όσο υπάρχει η αλληλεγγύη υπάρχει ελπίδα!

Η πρωτοβουλία της τοποθέτησης κουμπαράδων στην Κοζάνη για την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία έγινε από εμένα – Βασιλική Σιαλβέρα ασθενής με νωτιαία μυική ατροφία (ελαφριάς μορφής) και την Αικατερίνη Σιαλβέρα, ασθενής με νωτιαία μυική ατροφία (ελαφριάς μορφής) καθώς και από την Ε.Σ. μητέρα – κάτοικος Κοζάνης που έχει χάσει πριν 9 χρόνια το μωρό της 10 μηνών από την ίδια νόσο που πάσχει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ .

Γνωρίζοντας πολύ καλά την βαριά σπάνια εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας που μέχρι χθες ήταν ανίατη και τις δυσκολίες της, θεωρήσαμε αυτονόητη την δράση οικονομικής ενίσχυσης μέσω κουμπαράδων στις Κοζανίτικες επιχειρήσεις για να βοηθήσουμε.

Βασιλική Σιαλβέρα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.