Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στην Κοζάνη που μετέφεραν 4 αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα



Συνελήφθησαν χθες (23-10-2019) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ) αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, για μεταφορά 4 παράτυπων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και συνοδηγό τον 24χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού, έναντι χρηματικής αμοιβής, 4 αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 33, 37 και 42 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -530- ευρώ και -2- κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.