Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στην πόλη της Κοζάνης



Το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 κατά τις βραδινές ώρες από 21:00 έως 7:00 θα εκτελεστούν εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα της πόλης της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα εργασίες θα εκτελεστούν

στις οδούς: Σαρανταπόρου, Αριστοτέλους, Μοναστηρίου, Χαλκιδικής με Φον Κοζάνης, Χαλκιδικής με Περδίκα, Ζ.Γιαχνίκα, Δεληβάνη, Ζαλόγγου, 3ης Σεπτεμβρίου, Πλάτωνος, Ειρήνης, Κονταρή, Τριανταφυλλίδη και Μπουσίου, Ιωνίας, Θεσσαλονίκης, Αιανής
στις πλατείες: ΙΚΑ, Αλώνια, Υψηλάντη, εκκλησία Αγ.Αναργύρων, διασταύρωση Ρουσιάδη, Λαχανά, Γιολδάση, Συντάγματος, 28η Οκτωβρίου, Χαλκιά και στο 4ο Νηπιαγωγείο(αυλή), Πάρκο Σκλαβενίτη, ΚΔΑΠ Παπανδρέου, Ειδικό σχολείο, παιδική χαρά Τράντα.

Η επέμβαση θα γίνει με βιολογικό σκεύασμα από εξειδικευμένο συνεργείο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές. Ωστόσο παρακαλούνται οι κάτοικοι να διατηρήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες και να φροντίσουν να μην υπάρχουν ρούχα ή τρόφιμα σε εξωτερικούς χώρους ώστε να αποφευχθεί έκθεση στο ψεκαστικό διάλυμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.