Εκλέχτηκε η νέα 11μελής συντονιστική επιτροπή στη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 20/10/2019 στο Εργατικό Κέντρο στην Κοζάνη η 9η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων και τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με προτάσεις τροποποιήσεων από την απερχόμενη συντονιστική στον Κανονισμό Λειτουργίας που υπερψηφίστηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών αλλά και τον προσανατολισμό και τους στόχους της Δημοτικής Κίνησης για την επόμενη περίοδο.

Από την πορεία της διαδικασίας διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η συμμετοχική και δημοκρατική λειτουργία της Δημοτικής Κίνησης αλλά και η πεποίθηση όλων ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγές και συνέχιση της πορείας της Δημοτικής Κίνησης στα κοινά του Δήμου Κοζάνης.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας 11μελούς συντονιστικής επιτροπής η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΥΑ
ΖΤΟΥΠΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΖΙΑΜΠΡΑΣ ΑΡΙΩΝ
ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΛΙΤΣΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΝΝΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.