Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στη ΒουλήΑπό το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη:

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, είχα τη χαρά να υποδεχτώ στη Βουλή των Ελλήνων μαθητές και καθηγητές της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο προγράμματος του Ιδρύματος της Βουλής για επισκέψεις σχολικών μονάδων στους χώρους της.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας είχαμε μία όμορφη συζήτηση για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, ως πυλώνα του πολιτεύματος, αλλά και για την πολιτική και τα κόμματα, ως κύτταρα της δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ξεναγηθήκαμε στην γεμάτη από εκθέματα της πολιτικής ιστορίας της χώρας, αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου αναπτύσσεται και μέρος της έκθεσης «Ρήγας και επανάσταση», αφιερωμένη στον σπουδαίο αγωνιστή της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Με χαρά διαπίστωσα από τη συζήτηση που είχαμε με τα παιδιά ότι ενδιαφέρονται για τα κοινά, ζητούν, όμως, από τους εκπροσώπους τους πολιτική συμπεριφορά ήπια και πολιτισμένη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.