Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» – Τι αναφέρει ο Λ. Ιωαννίδης για το αν θα είναι επικεφαλής – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Τον τίτλο «Επανεκκίνηση» είχε η ανοιχτή γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις που πραγματοποιήθηκε το πρωί τη Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 στην Κοζάνη.

«Είναι ώρα να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένα καινούριος πολιτικά κύκλος για εμάς. Σε αυτή τη διαδικασία υπάρχει πρόθεση των ανθρώπων να συμμετάσχουν. Οι προοπτικές είναι πολύ ευοίωνες για τη συνέχιση της πορείας της Κίνησης, μέσα από την εμπλοκή της στα κοινά της πόλης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χ. Κουζιάκης.

Σε δηλώσεις του ο Λ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις για νέο πολιτικό περιερχόμενο, με νέους ανθρώπους και σκοπό την περαιτέρω εδραίωση στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα. «Θα πρέπει να διαμορφώσουμε ένα νέο όραμα για την Κοζάνη του 2030. Προς αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να κινηθούμε σε μια νέα μετάβαση που είναι καταιγιστική. Πριν μιλήσουμε για τις επόμενες εκλογές, οφείλουμε να μιλήσουμε για ένα νέο πολιτικό αφήγημα και όραμα, για το πως θα μπορέσουμε να έχουμε μια πολιτική και κοινωνική παρέμβαση στα πράγματα». Όσο αφορά για το αν επιθυμεί να παραμείνει επικεφαλής της παράταξης ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό είναι πολύ πρώιμο στην παρούσα χρονική στιγμή. Ήμουν επικεφαλής όλα αυτά τα χρόνια, παραμένω επικεφαλής και θα συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά τιμώντας την ψήφο των πολιτών. Όταν θα φτάσουμε στις εκλογές, για το τι θα γίνει, θα το δούμε στην ώρα του».

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» – Τι αναφέρει ο Λ. Ιωαννίδης για το αν θα είναι επικεφαλής – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Καλόν ύπνο στο κρεβάτι που στρώσατε.
    Όσο για το νέο όραμα για την Κοζάνη του 2030 μόνον οι εθισμένοι στη σανοφαγία θα το πιστέψουν και όχι για πολύ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.