Το πολιτιστικό πρόγραμμα του περιοδικού λόγου και τέχνης «Παρέμβαση»

14 Οκτωβρίου
Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης με την ποιήτρια & δοκιμιογράφο Ευτυχία – Αλεξάνδρα Λουκίδου (Διάρκεια: Έως τέλη Μαϊου). Σε συνεργασία με το ΣΥΝ-Βιβλιοπωλείο. https://www.facebook.com/events/2498701790348693/

30 Οκτωβρίου
Διάλεξη του Σωτήρη Ραπτόπουλου, Αρχαιολόγου ΕΦΑ Γρεβενών, με θέμα: «Βορειοελλαδίτες αρχαιολόγοι στους Δελφούς στα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου». Σε συνδιοργάνωση με το Ονειρόdrama.
7.30 μ.μ., Ονειρόdrama (Βογατσικού 6)

2 Νοεμβρίου
«Η Λευκοπηγή του άλλοτε»: Προβολή παλιών φωτογραφιών της Λευκοπηγής, του φωτογράφου Νικολάου Κερασιώτη. Σε συνδιοργάνωση με την ΤΚ Λευκοπηγής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρο, το ΚΑΠΗ Λευκοπηγής
7 μ.μ., Πνευματικό Κέντρο Λευκοπηγής

15 Νοεμβρίου
Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της ποιήτριας Λίλης Εξαρχοπούλου με τίτλο «Λαθραία οργή» (Εκδόσεις Μελάνι). Σε συνδιοργάνωση με τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης και το ΣΥΝ Βιβλιοπωλείο.
7 μ.μ., Μουσείο Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας (Αλεξίου Καραλίβανου 23)

Νοέμβριος
Παρουσίαση του βιβλίου «Ποιητικές εξάρσεις, νοητικές συμπληγάδες» του Κώστα Τσιάγκα (Εκδόσεις Παρέμβαση). Σε συνδιοργάνωση με το ΣΥΝ-Βιβλιοπωλείο.

9 Δεκεμβρίου
Παρουσίαση του βιβλίου «Ρετούς» της Λένας Καλαϊτζή – Οφλίδη και Σίμου Οφλίδη (εκδόσεις Νησίδες). Σε συνδιοργάνωση με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.
6.30 μ.μ., Αμφιθέατρο νέου κτιρίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Δεκέμβριος
Κυκλοφορία του νέου τεύχους του περιοδικού λόγου & τέχνης «Παρέμβαση» (τεύχος 194).

***
→ Τον Μάρτιο του 2020 θα πραγματοποιηθεί το Δ΄ Συμπόσιο Λογοτεχνίας, με τη συμμετοχή κορυφαίων λογοτεχνών και πνευματικών ανθρώπων, με προσεγγίσεις, παρουσιάσεις και αναλύσεις έργων της σύγχρονης λογοτεχνίας, αφιερώματα, ειδικές θεματικές γύρω από τη λογοτεχνία, βράβευση κορυφαίας προσωπικότητας των ελληνικών Γραμμάτων και παράλληλες δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.