Τ. Τσικρελη: «Τι γίνεται βρε παιδιά εκεί στον Πεντάλοφο; Δεν παραδίδετε πλέον “μαθήματα ανθρωπιάς και φιλοξενίας”;»



Τι γίνεται βρε παιδιά εκεί στον Πεντάλοφο;

Δεν παραδίδετε πλέον “μαθήματα ανθρωπιάς και φιλοξενίας”;

Άλλα μας “τραγουδούσατε” πριν 10 μήνες περίπου.

Ότι εσείς όλα θα τα “πληρώνατε”…

Εδώ και μία βδομάδα, “βγήκατε στην γύρα”…

Την μία ζητάτε ρούχα, την άλλη σχολικά, τώρα όργανα μουσικής…

Φωνάξατε και την ΕΡΤ για ρεπορτάζ και μάθαμε τελικά ότι η Δομή φιλοξενίας Ανηλίκων Πενταλόφου, οικονομικά στηρίζεται από τον Δήμο Βοΐου!

Αυτό όταν το φώναζα από εδώ, η τότε Αντιδήμαρχος κα Ζιαρα κόντεψε να με φάει.

Ο τότε Πρόεδρος Κοινότητας Πενταλόφου, βγήκε και δήλωσε ότι ήταν λασπολογιες.

Ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Λαμπρόπουλος μόνο είχε το σθένος στην τελευταία συνεδρίαση της θητείας του να δηλώσει ότι στην Δομή υπήρξαν αστοχίες και δεν λειτούργησε το πρόγραμμα.

Λοιπόν για να τελειώνουμε :

Πείτε μας επιτέλους πόσα “ανήλικα” βρίσκονται στη Δομή Πενταλόφου.

Πόσα άτομα εργάζονται εκεί με ποιο καθεστώς.

Πόσα χρήματα κι αν δόθηκαν από την Υπατη Αρμοστεια και το Υπουργείο Οικονομικών, που για όσους δεν γνωρίζουν αυτό είναι υπεύθυνο.

Τι βαραίνει οικονομικά τον Δήμο Βοΐου.

Και το βασικό :

Από που γίνονται οι προμήθειες και ποια η σχέση αυτοδιοικητικών κι άλλων που είναι εμπλεκόμενοι.

Τα οικονομικά στοιχεία όλα στη φόρα καθώς και λίστα των ανθρώπων που εργάζονται (όχι αυτοί που τάχα μου μπήκαν με τον ΑΣΕΠ).

ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!

Όσο για τα “μαθήματα ανθρωπιάς” που παραδίδονται εκεί στο ορεινό Ζουπανι στα ασυνόδευτα δήθεν προσφυγόπουλα (Κογκό, κα επειδή τάχα μου οι πρόγονοί σας κάποτε ήταν εκεί μετανάστες, μπερδεύτηκατε πολύ), ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ, παραδίδουμε εδώ και χρόνια ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, σε δικά μας παιδιά ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, χωρίς να κάνουμε ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, και χωρίς να το ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ!!!!

Πρόσφατο παράδειγμα το ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Τσικρελη Τραϊανη,
Σελίδα «Βόιο εν οίδα ότι»

4 σχόλια στο άρθρο “Τ. Τσικρελη: «Τι γίνεται βρε παιδιά εκεί στον Πεντάλοφο; Δεν παραδίδετε πλέον “μαθήματα ανθρωπιάς και φιλοξενίας”;»

  1. Η κυρία Τσικρελη τι πρόβλημα έχει και ασχολείται τόσο πολύ με τον Πεντάλοφο ; Ας ασχοληθεί με την Νεάπολη που είναι η αγάπη της.

  2. Ἀντὶ νὰ ἐγκαθιστοῦν τοὺς λαθρομετανάστες στὴν ἐνδοχώρα, νὰ τοὺς τοποθετοῦν σὲ κέντρα φιλοξενίας σὲ ἀκατοίκητα νησιά, ὅπου τὴ διοίκηση θὰ ἔχει ἡ Ἑλλάδα καὶ τὴν χρηματοδότηση οἱ ξένοι ὀργανισμοὶ (ΕΕ, ΟΗΕ). Μὲ αὐτὸ τὸν τρόπο καὶ δὲν θὰ ἐπιβαρύνονται τὰ νησιά, καὶ δὲν θὰ δημιουργεῖται πρόβλημα στὴν ἐνδοχώρα, καὶ θὰ δίνεται στοὺς λαθρομετανάστες ἕνα μήνυμα ἀδιεξόδου, τὸ ὁποῖο μέσω τῶν iPhone ποὺ ἔχουν ὅλοι τους θὰ μεταφέρεται καὶ στοὺς ὑπόλοιπους ποὺ περιμένουν. Αὐτὴν τὴν πρακτικὴ ἐφαρμόζει σήμερα ἡ Ἰταλία στὴν Λαμπεντούζα.

  3. Να πάει στο χωριό της τον Κοπανό η κυρία αυτή δεν έχει καμία θέση στο Βόιο,και να μην βάζει στο στόμα της τον Πεντάλοφο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.