Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης Νίκος Σαρρής: «Κάποιοι θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί και ξεπεράσει την εδώ και δύο χρόνια ήττα τους»



Μετά λύπης πληροφορούμαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κατηγορούμαι για «απώλεια ευθιξίας και απώλεια συναίσθησης της πραγματικότητας». Στον ίδιο τόνο λοιπόν θα ήθελα να επισημάνω πως όσοι διατείνονται ότι έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί και ξεπεράσει την εδώ και δύο χρόνια ήττα τους, θα έπρεπε να μην απέχουν από όλες σχεδόν τις διαδικασίες του Επιμελητηρίου Κοζάνης, να μην εμφανίζονται σαν πυροτεχνήματα για να κάνουν εντύπωση, και σε κάθε περίπτωση να αποφεύγουν την μικροπολιτική.

Εγώ προσωπικά και η παράταξη μου, κινηθήκαμε μέχρι σήμερα σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας και υποστηρίξαμε τον θεσμό του Επιμελητηρίου σε ένα πλαίσιο διαλόγου και προώθησης θετικών προτάσεων για τον επιχειρηματικό κόσμο από όποιον και να προέρχονται. Αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα της περιοχής και των επιχειρηματιών και υλοποιήσαμε δράσεις με στόχο την υποστήριξη τους. Συγκριμένα μόνο τον Σεπτέμβριο διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, το 1ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για την μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια, συμμετείχαμε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών World Food Μόσχας ως η μοναδική επιχειρηματική αποστολή από την Ελλάδα, λάβαμε μέρος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με επιχειρήσεις της περιοχής, και υλοποιήσαμε την 1η Διευρυμένη Συνεδρίαση Εμπορικών Συλλόγων της Π.Ε. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων.

Όσοι γνωρίζουν τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής και των επιχειρήσεων, θα πρέπει να υποστηρίζουν την ομόνοια και τη σύμπνοια. Ορισμένοι μπορούν να συνεχίσουν να απέχουν και να «εργάζονται» για τα προσωπικά τους συμφέροντα. Η περίοδος χάριτος για όσους ασκούν μικροπολιτική τελείωσε.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης,
Νίκος Σαρρής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.