Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Βοΐου του Δ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών και Φοροτεχνικών Επαρχίας Βοΐου



Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του Δημάρχου Βοΐου κ. Ζευκλή Χρήστου, εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών & Φοροτεχνικών Επαρχίας Βοΐου, Ν. Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες των γραφείων του ΙΚΑ και της Εφορίας που στεγάζονται στο Δήμο και πιθανές κοινές ενέργειες. Στόχος είναι η διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες με περισσότερα είδη συναλλαγών και η γενικότερη διευκόλυνσή τους από τις τοπικές υπηρεσίες χωρίς την ανάγκη μετακίνησης.

Από την πλευρά του, ο κ Ζευκλής έθεσε το θέμα της συνεργασίας του Δήμου Βοΐου και των Νομικών Προσώπων αποκλειστικά με λογιστές προερχόμενους από τα μέλη του Συλλόγου Λογιστών & Φοροτεχνικών του Δήμου Βοΐου αναφορικά με την ανάθεση εξωτερικών λογιστικών υπηρεσιών.

Επίσης, ο κ Ζευκλής υπέγραψε σήμερα και σύμβαση έργου με θέμα «Αντικατάσταση Στέγης Κοινοτικού Καταστήματος Γαλατινής», προϋπολογισμού 9.499,24€, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΟΥΣΗ Ο.Ε», κ Χρήστο Τσιαούση. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 και από πιστώσεις Σ.Α.Τ.Α..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.