Στοίχημα: Εθνική ώρα για γκολ

Το Κόσοβο έφτασε σε ένα γρήγορο 2-0 στο χθεσινό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, αλλά το σκορ έμεινε εκεί. Παρά τις αρκετές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, το over δεν επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα είναι η σειρά της Εθνικής Ελλάδος, που υποδέχεται τη Βοσνία. Παιχνίδι που δεν τραβά τα βλέμματα λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος για τη γαλανόλευκη, αλλά εξαιτίας των όσων ετοιμάζει ο Φαν Σιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν απόλυτα ξεκάθαρος το τελευταίο διάστημα πως ετοιμάζει την ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ και απόψε αυτό αναμένεται να συνεχιστεί.

Η επιλογή της Ημέρας

Το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος είναι αυτό που θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά στη σημερινή στήλη. Στην έξοδο στην Ιταλία το στοίχημα του Ολλανδού προπονητή ήταν να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εικόνα ομάδας. Και το πέτυχε. Υπήρχε μια συγκέντρωση, ένα πλάνο που υπηρετούσε η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα θα μπορούσε κάλλιστα να ανοίξει και το σκορ, σε μεγάλη ευκαιρία που έχασε στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Πιστεύουμε πως σήμερα θα ψάξει κάπως περισσότερο το γκολ και θα μπορέσει να βρει περισσότερες τελικές ενέργειες. Αγχος δεν υπάρχει για το αποτέλεσμα, αλλά δεν θεωρούμε πως ο Φαν Σιπ θα δοκιμάσει μια ενδεκάδα που θα στοχεύσει στο Χ, όπως το Σάββατο.

Από την άλλη οι Βόσνιοι μετά το μέτριο ξεκίνημα πήραν τα πάνω τους και πριν τρία βράδια, στην καλύτερη εδώ και καιρό εμφάνισή τους, κέρδισαν άνετα τη Φινλανδία. Με ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργία, τελικές και άνετο σκοράρισμα.

Θέλουν ακόμη βαθμούς για να καλύψουν το κενό και να φτάσουν στη 2η θέση. Γεγονός που τους αναγκάζει να ψάξουν τη νίκη σε όλες τις αγωνιστικές που απομένουν, μέχρι το τέλος της προκριματικής διαδικασία.

Για μια ομάδα που μέχρι σήμερα μετρά έξι over σε επτά αγωνιστικές και θέλει νίκη στο αποψινό παιχνίδι, είναι ίσως υπερβολικό να προσφέρεται το over σε τέτοιες τιμές.

Το παιχνίδι μου15/10 – 21:45 – Ελλάδα-Βοσνία : Over (2,36) επί 3 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.