Σύλληψη 19χρονου στην Πτολεμαΐδα για απόπειρα κλοπής σε ηλικιωμένη – Την χτύπησε με το μπαστούνι της όταν έγινε αντιληπτός



Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, απόπειρα ληστείας σε βάρος 81χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα χθες (14-10-2019) το πρωί στην Πτολεμαΐδα.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 19χρονος εισήλθε σε οικία 81χρονης ημεδαπής στην Πτολεμαΐδα, με σκοπό την αφαίρεση χρημάτων, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την 81χρονη, την οποία χτύπησε με το ξύλινο μπαστούνι της και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (14-10-2019) μεσημβρινές ώρες, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα τον 19χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Μετά από αστυνομική έρευνα βρέθηκε το ξύλινο μπαστούνι που είχε χρησιμοποιήσει ο 19χρονος ως μέσο τέλεσης της πράξης, το οποίο και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.