Λέμε ναι σε ιστοσελίδες drupal

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτεί ένας νέος επιχειρηματίας είναι η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσει για την εταιρεία του. Μέσα από την ιστοσελίδα του θα προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, οπότε χρειάζεται να είναι εύκολη στη χρήση από τους επισκέπτες, αλλά και εύκολη στην επεξεργασία και την ανανέωσή της από τον ιδιοκτήτη.

Η κατασκευή ιστοσελίδων με Drupal λοιπόν είναι η ιδανική λύση γι’ αυτό το σκοπό, αφού προσφέρει άριστης ποιότητας αποτέλεσμα, κάτι το οποίο θα προσφέρει άμεσα πολλά οφέλη στην εταιρεία μας, είτε αυτά αφορούν τη διαφήμιση είτε κατ’ επέκταση τα έσοδά της.

Ας γνωρίσουμε το drupal

Το drupal είναι σίγουρα μια αρκετά σύνθετη πλατφόρμα και απευθύνεται σε χρήστες με περισσότερες τεχνικές γνώσεις, χωρίς αυτό να χρειάζεται να απογοητεύει όσους δεν διαθέτουν τέτοιες γνώσεις, αφού για όποιον ασχοληθεί εντατικά με αυτό, θα μπορέσει να δημιουργήσει την ιστοσελίδα του. Ωστόσο, παρέχει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολυπλοκότερων ιστοσελίδων συγκριτικά με τις άλλες δύο πλατφόρμες. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε αρκετές ώρες με την εκμάθηση αυτού του CMS, ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

Μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για την κατασκευή ιστοσελίδων με drupal είναι τα εξής:

 

  • Τεχνικά προηγμένο: Το drupal είναι το πιο “technically advanced” από όλα τα υπόλοιπα CMS της αγοράς. Ο τρόπος που έχει αναπτυχθεί του επιτρέπει να χρησιμοποιεί πολύ λιγότερους πόρους στον server από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό.
  • Βελτιωμένη απόδοση: Ιστοσελίδες βασισμένες στο drupal, φορτώνουν γρηγορότερα και παρουσιάζουν χαμηλότερους χρόνους απόκρισης σε σύγκριση με άλλα CMS.
  • Παραμετροποιησιμότητα: Με μεγάλο αριθμό διαθέσιμων plugins, αλλά και τη δυνατότητα παρέμβασης στον πηγαίο κώδικα, το drupal είναι το πιο ευέλικτο σε επίπεδο παραμετροποιησιμότητας.
  • Ευέλικτο: Χρειάζεστε ένα απλό one-page blog; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το drupal. Χρειάζεστε ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης που να μπορεί να υποστηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες και εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα; Και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το drupal.
  • Το drupal είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου. Όπως όλα τα ισχυρά εργαλεία, έτσι και το drupal απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού και αρκετή εμπειρία, που οι μέσοι χρήστες δεν διαθέτουν. Αυτός ο παράγοντας, καθιστά την εύρεση υποστήριξης δυσκολότερη. 

Ωστόσο, όταν μιλάμε για επιχειρήσεις σίγουρα αναζητάμε την καλύτερη δυνατή πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Επομένως, ζητώντας τη βοήθεια των ειδικών, και συγκεκριμένα των προγραμματιστών, εύκολα θα προχωρήσουμε σε κατασκευή ιστοσελίδας με drupal.

Αν και πάλι δυσκολευόμαστε να τη διαχειριστούμε σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση και την ανανέωσή της, μπορούμε απλά να έχουμε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη, ειδικό στη διαχείριση του drupal, ο οποίος θα αναλάβει να αναβαθμίζει την ιστοσελίδα μας.

Εξάλλου, πρόκειται για μια επαγγελματική ιστοσελίδα, οπότε είναι σημαντικό μέσα στα έξοδα της επιχείρησής μας να συνυπολογίσουμε και αυτά για τους προγραμματιστές, αφού πλέον το κομμάτι του marketing γίνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου.

Γι’ αυτό μη φοβηθείτε να επενδύσετε σε κατασκευή ιστοσελίδων με drupal.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.