Στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Ευρωεπιμελητηρίων ο Νίκος Σαρρής



To «παρών» στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Ευρωεπιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου, στη Ρώμη της Ιταλίας, έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής.

Ο κ. Σαρρής εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Κοζάνης σε μία διαδικασία που παρέστησαν περισσότεροι από 300 πρόεδροι ή μέλη Επιμελητηρίων από χώρες της Ευρώπης, που είχε ως κεντρικό θέμα «Τα Επιμελητήρια για την Ε.Ε.: Μαζί για τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Επιπλέον στο πλαίσιο της διαδικασίας συζητήθηκαν ζητήματα όπως η χρηματοδότηση της βιώσιμης μετάβασης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι τρόποι ανάμειξης των Επιμελητηρίων σε αυτή, το Διεθνές Επιχειρείν και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες πέρα από την E.E, καθώς και η απελευθέρωση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων της Ευρώπης. Επίσης επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της ψηφιοποίησης και αναδιαμόρφωσης των Επιμελητηρίων αλλά και των Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.