Καταγγελία της ΑΕΠ Κοζάνης για τον Παντελή Καπετάνο: «Προέτρεψε με χυδαίες εκφράσεις κατά της ομάδας μας την αντίπαλη ομάδα να νικήσει»

4η αγωνιστική σήμερα, τέσσερις συνεχείς επιτυχίες για την ΑΕΠ Κοζάνης, που φυγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ´ εθνικής κατηγορίας στον τέταρτο όμιλο και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτό.

Περισσότερη υπερηφάνεια όμως αισθανόμαστε για το ήθος και την αξιοπρέπεια που εκπέμπουν οι παίκτες , η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας.

Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός ευγενείς άμιλλα και κυρίως πολιτισμός.

Με αυτές τις αξίες πορευτήκαμε και πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύαμε ότι αυτό είναι αυταπόδεικτο και δεδομένο.

Αποδεικνύεται όμως ότι τελικά είναι προσόν.

Για κάποιους άλλους δεδομένη είναι η μικρότητα και η μικροψυχία και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον προπονητή του φίλου σωματείου Κοζάνης Παντελή Καπετάνο, ο οποίος στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και μη αντιλαμβανόμενος την παρουσία μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΠ, προέτρεψε τον αντίπαλο της ΑΕΠ , ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας να νικήσει , με χυδαίες εκφράσεις κατά της ομάδας μας, εκφράσεις που ντρεπόμαστε ακόμη και να τις αναφέρουμε.

Σε ερώτηση του μέλους μας αν ντρέπεται γι αυτά που λέει, η απάντηση ήταν «να ντρέπεστε εσείς»

Το περιστατικό θα μπορούσαμε ακόμη και να το αγνοήσουμε, αν ο κύριος αυτός δεν διαμόρφωνε χαρακτήρες, συνειδήσεις και προσωπικότητες , αθλόντας παιδιά μικρών κατηγοριών.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
Αθλητική_Ένωση_Ποντίων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.