Stand up Comedy ”Βιέρι και Βασίλευε” στην Πτολεμαΐδα



”Οι Τζουζέπε Βιέρι και Βασίλης Κατέρης ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μία φορά για να προσφέρουν άπλετο γέλιο σε όλη την Ελλάδα.

Ο Τζουζέπε Βιέρι είναι ελληνοϊταλός stand-up κωμικός, παρ’ ολίγον οικονομολόγος και κολλημένος τουϊτεράς. Δημιουργός και παρουσιαστής του podcast “La vita Tempela”, τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με την κωμωδία στη Θεσσαλονίκη και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας τα κείμενά του.

Από το 2018, επιμελείται τα workshops κωμωδίας στο Μαιευτήριο Comedy club.

Ο Βασίλης Κατέρης είναι stand-up κωμικός, οικονομολόγος, digital marketeer και Σερραίος. Συνιδρυτής του “Μαιευτήριο Comedy Club”, του podcast “Κωμική Χαρά”, καθώς και δημιουργός του κωμικού site “punchline.gr”, κάνει stand up από τα 19 του και έχει αποτύχει να σταματήσει μέχρι και σήμερα. Μην έχοντας αρκετή αγάπη στην ζωή του, έκανε και δεύτερο podcast με τίτλο “Άχρηστο Podcast”.

Με έδρα του την Θεσσαλονίκη, και παρέα με άλλους κωμικούς, έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα αστεία και τις τραγελαφικές ιστορίες του.

Η παράσταση ονομάζεται Βιέρι και Βασίλευε. Πρόκειται για ένα σόου με πληθώρα θεμάτων και οπτικών. Οι δύο κωμικοί εναλλάσσονται πάνω στην σκηνή, παρουσιάζοντας τις κωμικές ιστορίες και απόψεις τους για τον κόσμο.

Guest εμφανίσεις από τον καλύτερο οδηγό κωμικών, Χρήστο Αράπογλου, και τον ηλίθια ταλαντούχο, Θάνο Αυγερινό.

Διάρκεια παράστασης: 90΄
Κρατήσεις 2463028787
Σιγά τον Πολυέλαιο”

Με εκτίμηση,
”Σιγά τον Πολυέλαιο”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.