Δράση προώθησης της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων ενάντια στον καρκίνο από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης



Το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης, διενεργεί δράση προώθησης της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων ενάντια στον καρκίνο, τον μήνα Οκτώβρη που είναι μήνας αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού.

Από τις 15 Οκτώβρη και μέχρι και το τέλος του ίδιου μήνα, στο πίσω μέρος των εισητηρίων θα φιλοξενείται μήνυμα υπενθύμισης για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων, στα εισητήρια που θα εκδίδονται από τον σταθμό ΚΤΕΛ Κοζάνης, ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας, από τα εκδοτήρια των ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης του Υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη και από τα εκδοτήρια στα Σέρβια Κοζάνης.

Στις 15/10 (ημερομηνία έναρξης της δράσης) στον τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ στην Κοζάνη από τις 12:00μμ θα υπάρχει σταντ με ενημερωτικό υλικό κι εκπροσώπους του παραρτήματος με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την σημασία της Πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Στόχος αυτής της δράσης είναι η έμφαση της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου, αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και με τη σωστή καθοδήγηση του γιατρού τους.

Για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον καρκίνο.

Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Ι. Όμηρος, DDS
Πρόεδρος του παρατήματος ΕΑΕ Ν.Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.