Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος: Βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση και μείωση λίπους!

Μεσοθεραπεία ονομάζουμε την έγχυση ουσιών υποδόρια τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα για να διορθώσουμε διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται για να διορθώσει μερικά από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αλλάζουν προς το χειρότερο την εικόνα του προσώπου και του σώματος, όσο περνούν τα χρόνια. 

Διαχωρίζεται σε ενέσιμη και μη ενέσιμη. Η δεύτερη που είναι και η πιο αποτελεσματική εγχέει κάτω από τη επιδερμίδα ειδικές ουσίες και συστατικά για βαθιά ενυδάτωση και δυνατή αντιγήρανση. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου PRP αποτελεί μέθοδο που χρησιμοποιεί τα αιμοπετάλια του ίδιου του ασθενούς. Οι βελόνες φτάνουν σε πολύ μικρό βάθος, αλλά αν είναι ανάγκη μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα. 

Πότε μπορεί κάποιος να επιλέξει την μεσοθεραπεία;

Ενδείξεις ότι κάποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος για την μεσοθεραπεία είναι η αφυδάτωση, η χαλάρωση και η απώλεια σφριγηλότητας πλέον από το δέρμα του. 

Όταν λοιπόν κάποιος χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση ή πρόληψη των ρυτίδων, βελτίωση των μαύρων κύκλων και μία υγιή όψη στο δέρμα, είναι κατάλληλος για να υποβληθεί στην μέθοδο. 

Μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος, αποσκοπεί στο να διορθώσει την κυτταρίτιδα και να διαλύσει το λίπος. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση, σύμφωνα με τις οδηγίες του δερματολόγου για καλύτερα αποτελέσματα σε σώμα και πρόσωπο.

Η μεσοθεραπεία σώματος χρειάζεται ανανεώσεις για να μπορέσει να συντηρηθεί το αποτέλεσμα. Έτσι θα απολαμβάνετε μακροχρόνια αποτελέσματα και η σιλουέτα σας θα επανασχεδιαστεί. 

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των μεθόδων αυτών είναι η απουσία παρενεργειών. Το μόνο που μπορεί να εμφανιστεί είναι ένα τοπικό οίδημα, το οποίο θα φύγει εύκολα μετά από λίγες μέρες. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα, μέσα από την επίσημη σελίδα του Medical Anti Aging Center.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.