Στοίχημα: Αποδόσεις από 2,90 μέχρι 7,00!

Μπορεί να μην είχαμε επιστροφές το Σάββατο, αλλά το δείγμα ήταν ενθαρρυντικό.

Καμία ομάδα που επέλεξα στο σύστημα δεν ηττήθηκε, μάλιστα η Μπρέχιν προηγούνταν μέχρι το 66′.

Σε σύνολο 9 επιλογών (της αρχικής διαλογής) επαληθεύτηκαν οι τρεις, τέσσερις έμειναν στην ισοπαλία και μόλις δύο έχασαν.

Αυτά για ότι έγινε το περασμένο Σάββατο και πάμε τάχιστα στο νέο μικρό κουπόνι που έχουμε μπροστά μας. Φυσικά, θα ασχοληθούμε με Αγγλικό Λιγκ Τρόφι.

Η Λέιτον Οριεντ προέρχεται από σπουδαίο διπλό με πολύ καλή εμφάνιση (ίσως η καλύτερη φετινή της) στην έδρα της Νορθάμπτον. Μάλιστα, σε αναφορές τους οι παίκτες σημείωσαν πως για πρώτη φορά φέτος η ομάδα εμφάνισε σημάδια του παλιού καλού της εαυτού (πέρυσι ανέβηκε ως 1η από την Νασιονάλ).

Σε δηλώσεις του στην αρχή της σεζόν, ο αρχηγός (και βοηθός του υπηρεσιακού Εμπλετον) ΜακΑνουφ παραδέχτηκε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για το Λιγκ Τρόφι, κάτι που φάνηκε και στην νίκη επί της Σάουθεντ την πρώτη αγωνιστική.

Τώρα, νομίζω ότι το μομέντουμ είναι ιδανικό, για μία ομάδα που εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα, δεν έχει ιδιαίτερες σκοτούρες στο πρωτάθλημα και θα θελήσει μία διάκριση, εφόσον έχει αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ. Ιδανική στιγμή, καθώς πετυχαίνει μία Γουίμπλεντον με μοναδικό στόχο την σωτηρία στο πρωτάθλημα και το Σάββατο ακολουθεί ντέρμπι παραμονής στην έδρα της Σάουθεντ.

Δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται για τον θεσμό, κάτι που φάνηκε και στην ήττα από τα πιτσιρίκια της Μπράιτον. Το διπλό στο 4,00 αξίζει της προσοχής μας.

Η Σάντερλαντ ηττήθηκε με κακή εμφάνιση στην έδρα της Λίνκολν και ο τεχνικός της Τζακ Ρος βρίσκεται υπό πίεση. Μάλιστα, το παιχνίδι πρωταθλήματος για το προσεχές Σάββατο αναβλήθηκε, αλλά ο Ρος δεν φαίνεται πως έχει διάθεση για να κουράσει παραπάνω τους βασικούς του παίκτες (την καίει η άνοδος) και θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως… άσχετη την διοργάνωση του Τρόφι. Η Γκρίμσμπι έχει δοντάκια και αυτό φάνηκε στο “διπλό” στο Εξετερ. Το “διπλό” στο 7 ξεφεύγει, όσο και αν η Σάντερλαντ έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, μιά στεκιά αξίζει.

Κλείνω, με ένα αυριανό παιχνίδι από την Νάσιοναλ Λιγκ. Δε γίνεται να είναι φαβορί η Στόκπορτ που αγνοεί τη νίκη εδώ και 6 σερί αγώνες έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά σ’ αυτό το διάστημα, ενώ η εστία της παραβιάστηκε μίνιμουμ δύο φορές στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Χάρτλπουλ είναι ομάδα ουσίας, έρχεται από δυνατή εμφάνιση και κοχωνάτη νίκη επί της φορμαρισμένης Γέοβιλ και εκτός έδρας μετρά σερί 3-2-2. Χθες ήταν στο 3,20, σήμερα έπεσε στο 2,90, αλλά σε οτιδήποτε πάνω από 2,75 θα το έπαιζα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

8/10/2019 – 21:30 – Γουίμπλεντον – Λέιτον Οριεντ: 2 (4,00) με 10 μονάδες

8/10/2019 – 21:45 – Σάντερλαντ – Γκρίμσμπι: 2 (7,00) με 5 μονάδες

9/10/2019 – 21:45 – Στόκπορτ – Χάρτλπουλ: 2 (2,90) με 12 μονάδες

Δυάδα:

9/10/2019 – 21:45 – Στόκπορτ – Χάρτλπουλ: 2 (2,90)

8/10/2019 – 21:30 – Γουίμπλεντον – Λέιτον Οριεντ: 2 (4,00)

με 3 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1690.54 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 30 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.