ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Έλα κι εσύ στην ομάδα του Ελεύθερου Σχολείου



Το Ελεύθερο Σχολείο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ξεκίνησε!!!

Αν είσαι εκπαιδευτικός, εικαστικός ή ένας δημιουργικός άνθρωπος που θα ήθελε να υλοποιήσει ένα project με παιδιά, ας επικοινωνήσει μαζί μας για να ενταχθεί στην ομάδα του Σχολείου μας.

Τρόποι επικοινωνίας: 2461049799, infokoz@arsis.gr, www.facebook.com/Arsis.Kozanis, www.instagram.com/arsiskozanis

Λίγα λόγια για το Ελεύθερο Σχολείο

Το Ελεύθερο Σχολείο απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων του σχολείου, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική τους φοίτηση και σε παιδιά της πόλης και της γειτονιάς. Δεν αποτελεί κοινωνικό φροντιστήριο και ο στόχος του είναι η καλλιέργεια της δυναμικής και η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών.

Για το λόγο αυτό, εκτός της δωρεάν προσφοράς των μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις, υποστήριξη στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και εκμάθησης ξένων γλωσσών, παρέχει εξατομικευμένη εκπαιδευτική παρέμβαση, δημιουργική απασχόληση και έκφραση (εικαστικές δημιουργίες, κ.α.), ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες (εκδρομές, ομάδες ποδοσφαίρου-χορού, προβολές κ.α.) και σύνδεση με πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.