Χιλιάδες και φέτος οι επισκέπτες στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου – Δείτε φωτογραφίες



Με επιτυχία εξελίσσεται για ακόμα μια χρονιά, η εμποροπανήγυρη της πόλης του Αμυνταίου, ένας πολιτιστικός και οικονομικός θεσμός με πανελλήνια εμβέλεια και κύρος που, με σύμμαχο τον καιρό, προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες.

Εκθέτες από όλα τα διαμερίσματα της χώρας και τοπικά καταστήματα εξέθεσαν τα προϊόντα τους σε τιμές κάτω του κόστους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ψωνίσουν από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, όπως είδη ένδυσης και υπόδησης, παιδικά παιχνίδια, χαλιά, κάλτσες, εσώρουχα κ.α.

Δεν έλειψαν και τα σκέπαστρα με τα τραπεζοκαθίσματα, οι σχάρες με τα ψητά και οι πάγκοι με τις γλυκές λιχουδιές, ενώ λειτούργησε λούνα παρκ με μπαλαρίνα, συγκρουόμενα, βάρκα, σφυρί και πολλά άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια.

Οι διοργανωτές καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να διευκολύνουν και να εξυπηρετήσουν εμπόρους, αγοραστικό κοινό και επισκέπτες.

Το πανηγύρι θα έχει διάρκεια έως και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το florinapress.gr:

[ngg src=”galleries” ids=”1133″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”180″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”50″] 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χιλιάδες και φέτος οι επισκέπτες στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.