Πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος CANDIA στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Η επιτυχημένη πορεία της CANDIA στην Κοζάνη, επισφραγίστηκε με μια όμορφη γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στην οδό Σμύρνης 25. Ο στολισμός, η μουσική και η εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς προκάλεσε θετικές εντυπώσεις και οι επισκέπτες απόλαυσαν μια μεσογειακή βραδιά.

Μετά από χρόνια άψογης συνεργασίας, η οικογένεια Δουζένη, προχώρησε στην ανακαίνιση του εξειδικευμένου καταστήματος με στρώματα, κρεβάτια και προϊόντα ύπνου. Το κατάστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores της Candia.

Το design, η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του καταστήματος προσαρμόστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τη φιλοσοφία «Wake up in the Mediterranean» ώστε οι πελάτες να ζουν μια ξεχωριστή μεσογειακή εμπειρία.

Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινό, λειτουργικό, και επιβλητικό χάρη στα ιδιαίτερα “Bedroom furniture” που δεσπόζουν στον εσωτερικό χώρο.

Το κατάστημα CANDIA Κοζάνης βρίσκεται επί της οδού Σμύρνης 25
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461031353

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.