Στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος II» με πρόταση του Δήμου Εορδαίας, η κατασκευή κερκίδων στο Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας



Την οριστικοποίηση της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» εξασφάλισε ο Δήμος Εορδαίας, για να προχωρήσει στο έργο κατασκευής κερκίδων στο Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα με το υπ. Αριθμ. πρωτ. 440485/15359/2151/540/1-10-2019 έγγραφο του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εκφράζει τη σύμφωνη γνώμη του για την ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος II» της Πράξης «Κατασκευή κερκίδων στο Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας του Δήμου Εορδαίας Ν. Κοζάνης» (προϋπολογισμού 174.720,24 ευρώ (συμπ. Φ.Π.Α.).

Μετά την εξέλιξη αυτή και αφού ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο, το Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα, θα είναι ένας σύγχρονος χώρος ο οποίος θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να φιλοξενεί αγώνες και διοργανώσεις σε υψηλό επίπεδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.