Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου σε περιοχές της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής που τελέστηκαν σε βάρος ηλικιωμένων στην Πτολεμαΐδα – Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών

Χθες (03-10-2019) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην Πτολεμαΐδα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο 26χρονων ημεδαπών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, προχθές (02-10-2019) πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, η 26χρονη αφού πλησίασε δυο ημεδαπές, μία 79χρονη στον αύλειο χώρο της οικίας της και μία 84χρονη εντός της οικίας της, κατάφερε προφασιζόμενη γνωριμία με οικεία τους πρόσωπα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, να αφαιρέσει από το λαιμό τους, χρυσαφικά αξίας περίπου 700 ευρώ. Ακολούθως, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός, στην Κοζάνη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης και 2 αποφάσεις Δικαστηρίων

Συνελήφθη χθες (03-10-2019) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και δύο αποφάσεις Δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 58χρονου εκκρεμούσαν:

2 εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κοζάνης, για χρέη προς το δημόσιο και

2 αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, αντίστοιχα, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, για χρέη προς το δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.


Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού, σε περιοχή της Κοζάνης

Χθες (03-10-2019) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, συνελήφθη 71χρονος ημεδαπός για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος σε περιοχή της Κοζάνης, απασχολούσε έναν 29χρονο αλλοδαπό, σε κτηνοτροφικές εργασίες, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο, χωρίς αυτός να κατέχει τις απαιτούμενες άδειες παραμονής και εργασίας στη χώρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.