Συνδυασμός «Ενότητα» του Λ. Μαλούτα: «Αστείρευτο τελικά το ενδιαφέρον σας για το κολυμβητήριο κ. Ιωαννίδη. Είναι επιτέλους και πραγματικό;»



Μετά το ενδιαφέρον του για το ΔΑΚ, βάζει στην ατζέντα των εντυπώσεων και το Λιάπειο ο κ. Ιωαννίδης ξεχνώντας επιδεικτικά πως η αξιοποίηση του κολυμβητηρίου που μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ήταν έξω από κάθε προγραμματισμό του, αποτέλεσε εξ ανάγκης επιβεβλημένη επιλογή, μετά την απόφασή του να κλείσει το ΔΑΚ.

Και είναι ακριβώς έτσι, διότι εάν δεν είναι, οφείλει να εξηγήσει γιατί οι απλοί πολίτες, τα ΑΜΕΑ και τα σχολεία ένα χρόνο τώρα που ο κ. Ιωαννίδης αποφάσισε συνειδητά να δώσει σάρκα και οστά στο «κουφάρι», αποκλείστηκαν από τον χώρο;

Γιατί κανένα πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού δεν υλοποιήθηκε αφού το ενδιαφέρον του για το Λιάπειο ήταν εκ πεποιθήσεως εκπορευόμενο;

Αλήθεια, εάν και οι τελευταίοι αθλητές της κολύμβησης που έμειναν, επέλεγαν και αυτοί να φύγουν όπως πολλοί το έπραξαν, σε ομάδες και κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων για ποιο ακριβώς εκ πεποιθήσεως ενδιαφέρον περί αξιοποίησης θα μας μιλούσε;

Δεν μπορείτε να μας πείσετε για τίποτε πλέον κ Ιωαννίδη, όπως πολύ πρόσφατα, δεν πείσατε και τους ίδιους τους πολίτες, καθώς η αδιαφορία σας για τα προβλήματα αυτά ήταν προκλητική.

Δυστυχώς όλα όσα επικαλείστε ως προτάσεις για το συγκρότημα ( εάν και όταν εγκριθούν ), σε τίποτε δεν δίνουν λύση στις άμεσες ανάγκες των χρηστών, τις οποίες ως φαίνεται ακόμη αγνοείτε.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο «προγραμματισμός» των τελευταίων ημερών σας είναι γνωστός μόνο σε σας και έξω από τις πραγματικές προτεραιότητες του χώρου.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον αντίποδα του δικού σας ιδιότυπου «προγραμματισμού» χρειάστηκε να γίνει ένας άλλος πραγματικός προγραμματισμός, χωρίς εσάς και όσα θεωρητικά είχατε «προγραμματίσει», προκειμένου η ΔΕΥΑΚ να χορηγήσει πολλά κυβικά νερού σε βυτιοφόρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας για να γεμίσει η δεξαμενή και η Τεχνική Υπηρεσία να συνδράμει με προσωπικό και υλικά, για να αποκαταστήσει άμεσα τις ελλείψεις που υποδείχθηκαν.

Προκειμένου δηλαδή ο χώρος να είναι επιτέλους έτοιμος προς χρήση. Και το κατάφεραν!

Εμείς τους ευχαριστούμε δημόσια, αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον, την άμεση παρέμβαση και κυρίως την αποτελεσματικότητά τους,

καθώς αυτοί «δρομολόγησαν – πραγματοποίησαν» στην πράξη. Όχι στα λόγια.

Σε ότι αφορά στις επαφές σας με την Τεχνική Υπηρεσία για το ΔΑΚ, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έστω και με καθυστέρηση αναζητάτε αναλυτική ενημέρωση. Ίσως έτσι αντιληφθείτε τις δυνατότητες που υπήρχαν και τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε η αδιαφορία σας, ένα χρόνο τώρα, στους πολίτες αυτού του δήμου.

2 σχόλια στο άρθρο “Συνδυασμός «Ενότητα» του Λ. Μαλούτα: «Αστείρευτο τελικά το ενδιαφέρον σας για το κολυμβητήριο κ. Ιωαννίδη. Είναι επιτέλους και πραγματικό;»

  1. Άνεργος Κοζανίτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Δεν αφήνετε το κολυμβητήριο λέω εγώ και να πιάσετε κανένα σοβαρό ζήτημα? Κουράσατε ακόμη δεν αρχίσατε. Τόσα προβλήματα έχει αυτή η πόλη τα οποία δεν ακουμπήσατε ακόμη. Δείτε το χάλι με τα αδέσποτα, δείτε το χάλι με το 80% του νερού, δείτε το χάλι με την στάθμευση και αφήστε την μικροπολιτική στην άκρη. Εκτός αν αυτά τα προβλήματα τα έχουν αναλάβει οι καινούριοι «συνεργάτες» σας, που τους δώσατε και θέσεις ευθύνης, οι οποίοι είχαν λύσεις για όλα προεκλογικά!

    1. Αυτή είναι η τακτική του μούτου να αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα σοβαρά προβλήματα της πόλη 4 χρόνια θα τον φάμε στη μάπα αυτόν και τα λιβανιστήρια του και δεν θα κάνει τίποτα όπως εδώ και 30 χρόνια που είναι στης καρέκλες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.