Μαζική παρουσία εργαζομένων από σωματεία του ΠΑΜΕ στην απεργιακή περιφρούρηση στα ορυχεία της ΔΕΗ Α.Ε και στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V

Με μαζική παρουσία εργαζομένων από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε η απεργιακή περιφρούρηση της 2 Οκτώβρη των σωματείων μας στα ορυχεία της ΔΕΗ Α.Ε και στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V .

Για ακόμη μια φορά οι κατ’ επάγγελμα απεργοσπάστες των συνδικαλιστικών παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ (ΣΥΡΙΖΑ) που ελέγχουν τις πλειοψηφίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Σπάρτακου και Εργατικών Κέντρων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας ήταν άφαντοι.

Αποτελούν κομμάτι της συνδικαλιστικής μαφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ που υποστηρίζει τα σχέδια της κυβέρνησής, του ΣΕΒ, του κεφαλαίου. Θέλουν τους εργαζόμενους υποστηρικτές της αντεργατικής πολιτικής. Στηρίζουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης της ΝΔ και των μονοπωλίων για την προώθηση των εξοντωτικών σχεδίων της για τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ Α.Ε που θα συνοδεύεται με κλείσιμο μονάδων – ορυχείων και απολύσεις.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να οργανωθεί στο σωματείο του και να διεκδικήσει:

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με δικαιώματα! Όλοι στον αγώνα, όλοι στην απεργία!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχος, την νεολαία, όλο το λαό σε κινητοποίηση την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 4:00μμ στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ Α.Ε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΣΕΕΕΝ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΣΕΥΠΕ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.