Ημερίδα για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών από τον Σύλλογο Καφετεριών Κοζάνης «Ερμής»



Ο σύλλογος ιδιόκτητων καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων Ερμής σας προσκαλεί στην ημερίδα που συνδιοργανώνει με τον δήμο Κοζάνης στο Κοβεντάρειο στις 2 Οκτωβρίου στις 1μμ με θέμα: Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών.

Για πρώτη φορά θα γίνει ενημέρωση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς παρουσία του νομικού εκπρόσωπου του συλλόγου κ. Γιάννη Βήττα. Τον εκπρόσωπο των συγγενικών δικαιωμάτων GEA ΕΡΑΤΏ κ. Σταμούλη Κωνσταντίνο. Τον εκπρόσωπο των πνευματικών δικαιωμάτων ΕΥΕΔ κ. Παπαδόπουλο Ευάγγελο. Την εκπρόσωπο των πνευματικών δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ κα. Κολάκη Βίκυ καθώς και εκπροσώπους των σωματείων ΠΑΝΣΕΚΤΕ και ΠΑΣΚΕΔΙ.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη καθώς μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να λυθούν όλες οι απορίες που ταλαιπωρούν τον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια.

Με τιμή,
ο πρόεδρος Μπασίνας Ιωάννης
Ο αντιπρόεδρος Βουτυρής Αλέκος
Ο γραμματέας Νίκος Χατσιδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.