Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης: Ακροάσεις νέων μελών Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής Ενηλίκων



Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης ανακοινώνει ότι η Χορωδία Παραδοσιακής Χορωδίας Ενηλίκων, που συγκροτήθηκε στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, συνεχίζει και φέτος τις τακτικές της πρόβες με τον χοράρχη της κ. Βασίλειο Δόντσιο.

Οι πρόβες θα γίνονται στην αίθουσα συναυλιών του Δρίζειου (Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης), κάθε Σάββατο 1:00 μ.μ.

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου, έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις του Ωδείου και του ΟΑΠΝ, καθώς και στην 3η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών, που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου τον Φεβρουάριο του 2019, και έχει καταφέρει ομολογουμένως να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ερμηνείες της.

Στη χορωδία αυτή μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος που εκτιμά την ελληνική παραδοσιακή μουσική και πιστεύει πως έχει μια στοιχειώδη καλλιφωνία.

Εκτάκτως η πρώτη συνάντηση-πρόβα της χορωδίας, αλλά και οι ακροάσεις νέων μελών θα γίνουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00μμ, στην αίθουσα «Δρίζειο» (ΔΩΚ).

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ωδείου στο τηλ. 2461034932, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 3.00μ.μ. έως τις 9.00μ.μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.