Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας

Με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν η γνωριμία, η αλληλοενημέρωση καθώς και η εμπέδωση ότι τα προβλήματα είναι κοινά και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από όλους μαζί, με εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία.

Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση των Προέδρων από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για λειτουργικά ζητήματα (πάγια προκαταβολή, τεχνικό πρόγραμμα κ.τ.λ..), ενώ στην συνέχεια τοποθετήθηκαν συνοπτικά ο καθένας τους σχετικά με τα σημαντικότερα προβλήματα των Κοινοτήτων τους.

Στην σύσκεψη επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά για τους τομείς αρμοδιοτήτων τους.

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι πρέπει να γίνει ιεράρχηση όλων των θεμάτων, με άξονες πάντα την ισότητα, την δικαιοσύνη και την διαφάνεια και υπογράμμισε ότι η επιτυχία της δημοτικής αρχής εξαρτάται από την συλλογική προσπάθεια, ενώ σημείωσε ότι η σύσκεψη θα καθιερωθεί έτσι ώστε να διατηρηθούν και να ενδυναμωθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου και των Κοινοτήτων του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.