Συνεχίζονται καθημερινά οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 στην Κοζάνη

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 συνεχίστηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί με μαθήματα οδικής ασφάλειας. Η Δημοτική Αστυνομία συνόδευσε μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου σε κεντρικό κόμβο της πόλης και τους εκπαίδευσε στην ορθή διέλευση του δρόμου, στη χρήση των φωτεινών σηματοδοτών και την ερμηνεία των σημάτων. Οι μαθητές επιβράβευσαν τους διερχόμενους οδηγούς που φορούσαν ζώνη ασφαλείας με χειροκρότημα, προκαλώντας τους ευχάριστη έκπληξη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ορειβατικός σύλλογος ΕΟΣ Κοζάνης συνόδευσε ομάδα πολιτών στα μονοπάτια του Αηλιά, μια διαδρομή μέσα στο πλούσιο φυσικό τοπίο γύρω από την πόλη μας.

Σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου μεταβαίνουν στο Δημοτικό Κήπο όπου «Περπατούν, παίζουν και μαθαίνουν» ενώ μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου διασχίζουν με ασφάλεια τους δρόμους με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10 πμ η Τροχαία Κοζάνης θα επισκεφτεί το 8ο Δημοτικό Σχολείο και την ίδια ώρα η Δημοτική Αστυνομία το Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μεγδάνη, ώστε τα παιδιά να εκπαιδευθούν στο ασφαλές περπάτημα και την ασφαλή ποδηλασία.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.