Ψήφισμα καταδίκης, κήρυξη απεργίας και συλλαλητήριο στην Κοζάνη από την ΑΣΕ για την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που αφορά τον περιορισμό των εργατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών

Στη συνεδρίαση Σεπτεμβρίου, του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Κοζάνης, η ΑΣΕ με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης που αφορά τον περιορισμό των εργατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών, κατέθεσε ψήφισμα καταδίκης του πολυνομοσχεδίου και κήρυξη απεργίας όποτε αυτό κατατεθεί στη βουλή. Όλες οι παρατάξεις (ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ, ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ) το καταψήφισαν!

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ, ως ο καλύτερος συνεχιστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει να δημιουργήσει «ηλεκτρονικό μητρώο όσων συνδικαλίζονται» και «ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για τη λήψη απεργιακής απόφασης» προκειμένου να περνούν ανεμπόδιστα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν για λογαριασμό του κεφαλαίου, οι παρατάξεις που έχουν την πλειοψηφία στο σωματείο μας βάζουν πλάτη στα σχέδια της κυβέρνησης, γιατί συμφωνούν μ’αυτή την πολιτική! Θέλουν τους εργαζόμενους μακριά από τα σωματεία και να αποφασίζουν άλλοι γι’αυτούς! Η ΔΑΚΕ μάλιστα υπεραμύνθηκε του πολυνομοσχεδίου και ισχυρίστηκε ότι πολλά σωματεία θέλουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Τα σωματεία είναι το βασικό εργαλείο της πάλης των εργαζομένων, αλλά χάνουν το νόημά τους όταν γίνονται ουρά των αντιλαϊκών κυβερνήσεων που από τον απεργοκτόνο νόμο του 50 +1 για την κήρυξη της απεργίας μας οδηγούν στο ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Απαντάμε με μαζικό, ταξικό συλλαλητήριο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, 7.30μμ στον πεζόδρομο Κοζάνης!

Κλιμακώνουμε με απεργία, πριν την ψήφιση του αντι-συνδικαλιστικού νόμου στη βουλή! Εδώ και τώρα ΔΟΕ – ΟΛΜΕ να κηρύξουν απεργία!

Η εκπρόσωπος της ΑΣΕ στο Δ.Σ.
Ευαγγελοπούλου Ειρήνη

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.