Συγχαρητήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για την μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών

Μετά την καθομολογουμένως αξιοσημείωτη επιτυχία της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης που χειρίστηκαν την υπόθεση από την αρχή ως και το πέρας της, αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, για την οποία στοιχειοθετήθηκαν ποινικές παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας και ολοκληρώθηκε με την σύλληψη τεσσάρων (4) δραστών, κατόπιν ευρείας κλίμακας Αστυνομικής επιχείρησης (κλικ εδώ), θέλουμε να εκφρασουμε δημόσια τα θερμά συγχαρητήρια μας, σε όλο το Αστυνομικό προσωπικό γενικότερα που κόπιασαν για να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Συγκεκριμένα στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης, του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας καθώς και σε όλους ανεξάρτητα τους συναδέλφους των Τμημάτων Ασφαλείας Καρδίτσας και Λαμίας και των λοιπών εμπλεκομένων Υπηρεσιών που συμμετείχαν ενεργά και συνέβαλαν στην καταστολή και περαιτέρω παύση της εγκληματικής της δράσης.

Η Αστυνομική αυτή επιτυχία πέραν των θετικότατων πρώτων εντυπώσεων των πολιτών για την εμπέδωση του κλίματος ασφάλειας, καταδεικνύει περίτρανα ότι παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, το Αστυνομικό προσωπικό ” βάζει πλάτη ” και εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, παρά τις ελλιπείς υλικοτεχνικές υποδομές, το επικίνδυνο του επαγγέλματος, συνήθως πέραν κάθε θεσμοθετημένου ωραρίου και νυχθημερόν, εμπεδώνοντας το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους εκπροσωπούμε υπεύθυνα και να στηρίζουμε τα δίκαια των αιτημάτων τους, καλώντας ταυτόχρονα την Πολιτική και Φυσική ηγεσία να ενσκύψει στα χρονίζοντα προβλήματα μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                          Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ
Ο Γενικός Γραμματέας      Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.