Βίντεο: Διεξήχθη με επιτυχία ο 1ος Αγώνας Ανάβασης Αγίας Παρασκευής «Γεώργιος Πράσσος» στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη από το ΠλατανόρευμαΣε έντονο συγκινησιακό κλίμα διεξήχθη το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 17:30μ.μ ο 1ος Αγώνας Ανάβασης Αγίας Παρασκευής «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ» , στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 55 ποδηλάτες όλων των ηλικιών από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Η διαδρομή του αγώνα ήταν η εξής : Χαλαρή πορεία των ποδηλατών από την Κεντρική Πλατεία Σερβίων μέχρι και την διασταύρωση Βελβεντού – Πλατανορεύματος. Εκκίνηση του αγώνα από το ίδιο σημείο μέχρι και την είσοδο της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου μια διαδρομή 10Km με ιδιαίτερα μεγάλη κλίση.

Η Γενική κατάταξη των τριών πρώτων ποδηλατών ήταν η εξής :

1ος Κανελλόπουλος Σταύρος με χρόνο 34:50 λεπτά
2ος Δουβετζίδης Δημήτριος με χρόνο 36:00 λεπτά
3ος Ζέττας Αθανάσιος με χρόνο 36:02 λεπτά

Ακολούθησε του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων η βράβευση των τριών πρώτων αθλητών αλλά και ανά επί μέρους κατηγορία η πρώτη τριάδα κάθε μιας.

Διοργανωτές του αγώνα ήταν : Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου , ο Αιμοδοτικός σύλλογος Σερβίων , o Ποδηλατικός σύλλογος Σερβίων , ο Μορφωτικός Όμιλος Πλατανορεύματος , ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερβίων και ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων κ.α.

Ευχή τόσο των διοργανωτών όσο και των αθλητών είναι η καθιέρωση του αγώνα στην μνήμη του Γιώργου Πράσσου με κεντρικό μήνυμα τον «Σεβασμό των οδηγών προς τους Ποδηλάτες».

Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και δηλώσεις του νικητή αλλά και των διοργανωτών με την λήξη αυτού :

Από το cerbiwnfrouros.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.