Έναρξη μαθημάτων και εγγραφών στα τμήματα του Συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης



Ο Συλλογος Εικαστικων κοζανης Σ.Ε.Τ ,ξεκινα τα μαθηματα ,απο τη Δευτερα 2 Σεπτεμβρη 2019 ,κ αρχιζουν οι εγγραφες για τα τμηματα Ζωγραφικης ενηλικων , παιδιων κ εφηβων ,Αγιογραφιας , χειροποιητου κοσμηματος ( αρχαριων κ προχωρημενων ) ,του τμηματος Οrigami ( η μαγικη τεχνη κατασκευης εργων απο χαρτι ) ,κ απο φετος με νεο τμημα Φωτογραφιας ….γιατι η Φωτογραφια ειναι η μαγικη εκεινη τεχνη ,που αποθανατιζει μια στιγμη ζωης

Αναρωτηθήκατε ποτέ σε τι ηλικία ο σπουδαίος Γάλλος φωτογράφος Henri Lartigue, ξεκίνησε να φωτογραφίζει; Ξεκίνησε να φωτογραφίζει στα 6 του χρόνια! Αναρωτηθήκατε ποτέ με ποιο τρόπο η τέχνη της φωτογραφίας μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να αναπτύξουμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη και να εγείρει τη φαντασία μας; Η φαντασία είναι πιο σπουδαία από τη γνώση – Άλμπερτ Αϊνστάιν Οπλίζουμε τις φωτογραφικές μας μηχανές, για να δούμε τον κόσμο μέσα από τον φωτογραφικό φακό, να εμπνευστούμε από το έργο σπουδαίων φωτογράφων γνωρίζοντας την υπέροχη γεμάτη φως αυτή τέχνη! Σκοπός των εργαστηρίων είναι η εξοικείωση με τη χρήση της φωτογραφίας ως μέσο έκφρασης και εξερεύνησης, εκμάθηση βασικών αρχών της τέχνης της φωτογραφίας και της χρήσης της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην απαραίτητη μάθηση πάνω σε θέματα ασφάλειας σε σχέση με τη χρήση φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα (social media). Διδασκαλία: Μαρίνα Θ. Τσιάνα ( H κ Μαρινα ειναι Μηχανικος πληροφορικης κ τηλεπικοινωνιων ,με αριστη γνωση της τεχνης της φωτογραφιας)…

πληροφοριες κ εγγραφες για ολα τα τμηματα στο στεκι του συλλογου ,Ηπειρου 1 ,κ στα τηλ 6934818616 ( προεδρος) -6972596801 ( ζωγραφικη-αγιογραφια )-6974852833(κοσμημα) 6946330259 ( Οrigami)..

με εκτιμηση
για το Δ.Σ του συλλογου
η προεδρος
Ρουλα Παπαδημητριου -Μαλουτα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.