Πλήθος πιστών και φέτος στο εξωκλήσι του Τιμίου Προδρόμου στο Σκαφίδι Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Πλήθος πιστών συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2019 στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στο ομώνυμο ιερό εξωκλήσι του μητροπολιτικού καθίσματος στη Νέα Νικόπολη (Σκαφίδι) Κοζανης, όπου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παύλου.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 7.00 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου και στις 19.00. μ.μ. Ιερή Παράκληση.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την πρώτη ημέρα των θρησκευτικών εκδηλώσεων στο Σκαφίδι Κοζάνης:

 

[ngg src=”galleries” ids=”1102″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”50″] 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος πιστών και φέτος στο εξωκλήσι του Τιμίου Προδρόμου στο Σκαφίδι Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. από το σημερινό Ευαγγέλιο 29-8-19
    Κατά Μάρκο ΣΤ’ 14-30 Ο θάνατος του Ιωάννη του Βαπτιστή

    …..ο Ηρώδης, αφού απέστειλε στρατιώτες, κράτησε τον Ιωάννη και τον έδεσε μέσα στη φυλακή εξαιτίας της Ηρωδιάδας, της γυναίκας του Φιλίππου του αδελφού του, επειδή την νυμφεύτηκε.
    Γιατί έλεγε ο Ιωάννης στον Ηρώδη: «Δεν σου επιτρέπεται να έχεις τη γυναίκα του αδελφού σου».
    Και η Ηρωδιάδα το κρατούσε μέσα της και ήθελε να τον σκοτώσει.
    …ο Ηρώδης στα γενέθλιά του έκανε δείπνο στους χιλίαρχους της Γαλιλαίας.
    ..εισήλθε η θυγατέρα της Ηρωδιάδας και χόρεψε. Είπε ο βασιλιάς στο κορίτσι: «Ζήτησέ μου ό,τι κ θέλεις και θα σου το δώσω» και της ορκίστηκε. αυτή είπε στη μητέρα της: «Τι να ζητήσω;» Εκείνη απάντησε: «Το κεφάλι του Ιωάννη που βαφτίζει».
    Απέστειλε ο Ηρώδης ένα δήμιο και διέταξε να φέρουν το κεφάλι του πάνω σε ένα πιάτο και το έδωσε στο κορίτσι και το κορίτσι το έδωσε στη μητέρα της.

  2. Δυστυχώς μόνο αυτήν την ημέρα μπορείς να πας εκεί γτ ο Παππάς το έχει κάνει σπίτι του και το κλειδαμπαρωνει.οχι ότι πιστεύω αλλά για αυτούς που πιστεύουν και θέλουν να πάνε έπρεπε να είναι συνεχώς ανοιχτό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.