Νέα τεχνολογία βελτίωσης νερού στα καταστήματα Mikel Κοζάνης για υψηλής ποιότητας προϊόντα



Τα καταστήματα Mikel Κοζάνης από το 2012 μέχρι και σήμερα βραβεύονται με ειδική διάκριση από την εταιρία Mikel Coffee Company για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους καθώς επίσης και για την άριστη παροχή υπηρεσιών προς το καταναλωτικό τους κοινό.

Τα καταστήματα Mikel Κοζάνης έχουν προσαρμόσει τα τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα νερού με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες τους υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα φίλτρα νερού που χρησιμοποιούν τα καταστήματα Mikel στην Κοζάνη είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και επιλεγμένα ώστε να δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για έναν τέλειο σε ποιότητα και γεύση καφέ αλλά και νερό.

Είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA και το Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα N.S.F. International της Αμερικής, από μη τοξικά υλικά κατάλληλα για πόσιμο νερό.

Με τα συγκεκριμένα φίλτρα νερού στα καταστήματα Mikel Κοζάνης ρυθμίζεται και ελέγχεται η σκληρότητα του νερού σε τέτοια επίπεδα ώστε να έχουμε ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα και το σημαντικότερο, αυτό επιτυγχάνεται με μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το νερό με άλλα χημικά στοιχεία.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βελτίωσης νερού αφαιρεί αιωρούμενα σωματίδια, χλώριο, χλωροφόρμιο, σκουριά , χώμα , άμμο, θολερότητα, δυσάρεστη γεύση και οσμή, φυτοφάρμακα, οργανικά χημικά, βιομηχανικά κατάλοιπα, τοξικά, βαρέα μέταλλα (Μόλυβδος, Κάδμιο, Υδράργυρο κ.α.).

Τα Mikel Κοζάνης ακολουθώντας τις αξίες, την παράδοση και την φιλοσοφία της εταιρείας Mikel Coffee Company, συνεχίζουν από την πρώτη στιγμή έως σήμερα να έχουν ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.